- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Pontosan.
Az idejárók döntő többsége tudja és használja is a guglit
Ezek után érdemes elgondolkodni, hogy mennyire is van értéke az ilyen típusú híreknek. Néha komolyan azt hiszem, hogy ezért pénzt és/vagy eszközt kapnak ''odafent''.
Arról persze már nem szól a fáma, hogy a D-link a csodálatos egyetlen más országban sem fellelhető DSL-360R modemmel robbant be kis hazánkba, ami egy merő konstrukciós hiba, és ezúton is részvétem mindenkinek, aki ilyen modemmel szenved.
A meglepő ez a 11 év garancia, mert én még nem láttam olyan D-link soho eszközt, ami akár ennek a felét is valaha megélte volna. Ha nem változtattak gyökeresen a gyártáson és a hozzáálláson, ez a 11 év garancia anyagi csőd lesz nekik.
Amikor belenézek egy D-link modembe/routerbe, mindig az a kényszerképzetem támad, hogy a kondenzátor olyan alkatrész, ami működés közben nagyon lehül, ezért aztán a ''megfelelő'' működés érdekében a leginkább melegedő tekercs(ek) tőszomszédságába kell rakni. Persze ez nem így van, dehát a D-link mérnökei nem csak e tekintetben látják ferdén a világot.
Dchard
[Szerkesztve]A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
-
Hebry
senior tag
Hát ezzel sem járunk jól.
Erről enyit. -
as_Rock
őstag
Kegyeskednek megadni azt a garanciaidőt a vásárlóknak, amit a nagyobb partnereknek eddig is vállaltak...
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
cannibal
senior tag
Meg tele lesznek az aprók olcsó dlink cuccokkal
-
Petya88
tag
Akkor gyorsan tessék szaladni a T-hez modemcserére!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM