- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Fincsi!
-
hunluigi
senior tag
Nagyon disznó a kicsike De az 1.1 USB helyett igazán bele kerülhetett volna egy 2.0 A várható árat nem tudja valaki??? Gondolom az lesz a sarkalatos pontja a dolognak...
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Már érik, hogy vegyek valami hasonlót. Egy ilyet fogok kérni karácsonyra.
E.Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szép!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Mazlee
aktív tag
bővitési lehetőség? mert anélkül nem tetszik, amugy viszont csini
Rájöttem úgy lehetek leggyorsabban Jedi ha először lopok magamnak egy fénykardot
-
Hege
tag
Hi All!
Ujra itt vagyok, de nem ez a lenyeg. A lejatszo nekem is szimpatikus, de nem birtam kivarni, h itthon is kaphato legyen.
En ugy egy honapja ruhaztam be egy xCLEF MT-500-ra. Jelenleg 48900 a brutto kisker ara. Igaz, csak 128 MB-os de egyenlore ez is eleg es ha akarom akkor akar 512 MB-os SD/MMC kartyaval tudom boviteni. Kepessegei : MP3/WMA lejatszas, FM tuner, Mic, Tud felvenni barmilyen kulso jelforrasbol,a radiobol es a beepitett mikrofonrol is. Rogton MP3-ba rogzit. Nem kell neki semmilyen software. xp/2000 meg ilyenek azonnal erzekelik es kezelik ha csatlakoztatom. Van hozza taviranyitos fules... Egyetlen AAA elemmel ugy 8-10 orat mukodik. Elem nelkul valami 40g. Meg jol is nez ki (szerintem)! A hangminoseg is rendben van ... 20 radioallomast tud tarolni...
Jah, es ezek a cuccok nem tul sebessegbajnokok. A 2.0-as kutyuk gyorsabbak valamivel, de csak 800-1000 k/sec korul irnak az 1.1-esek 500-600 k/sec-et tudnak. Vegulis nem nagy show kivarni mig felballagnak az adatok
Udv.Hege -
szadam
csendes tag
Nagyon ott van! már csak egy kisker terjesztőt kellene keresni. A www.ramiris.hu -n lehet kepni de csak nagyker. Egyébként az amazon.de -n 165 euró
aláírásomat vulgaritás miatt moderálták...
-
powerwade
senior tag
Vett mar valaki ilyet? En most keszulok venni...valakinek tapasztalat estleg?
-
WolfByte
tag
Szerintem a flashmemóriás mp3 lejátszók ideje lejárt.
http://www.nomadworld.com/
Creative Nomad Jukebox Zen -> 30, 40 és 60 gigabyteos tárolókapacitással lehet kapni, forintba átszámolva 65k környékén.
USB2.0, EAX hangzás, equalizer, minden ami szem s szájnak ingere. -
-
WolfByte
tag
Ebből a szempontból tökéletesen igaz
Egy <20k mp3 lejátszó ha kiöregedik, ugyanazért a pénzért mint a Zen még 2 olyat tudsz venni
Az a baj hogy ha veszel egy átlagos méretűnek mondható 3 megás mp3 zenét, abból max 85 fér el rajta, ami kevéske ahhoz képest, hogy egy cd+mp3 lejátszóra jócskán 200 feletti számot rögzíthetsz, viszont mechanikus alkatrészek miatt rázkódás nem tesz jót neki -
powerwade
senior tag
hali
na megvettem a ketyeret. 2 nap mulva beszart a firmwareje most mehetek sirni a creative supporthoz a frenetikus angol tudasommal.
van valakinek ilyen keszuleke? esetleg irhatnatok negativ es pozitiv dolgokat rola
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest