Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
hali
na megvettem a ketyeret. 2 nap mulva beszart a firmwarejemost mehetek sirni a creative supporthoz a frenetikus angol tudasommal.
van valakinek ilyen keszuleke? esetleg irhatnatok negativ es pozitiv dolgokat rola -
WolfByte
tag
Ebből a szempontból tökéletesen igaz
Egy <20k mp3 lejátszó ha kiöregedik, ugyanazért a pénzért mint a Zen még 2 olyat tudsz venni
Az a baj hogy ha veszel egy átlagos méretűnek mondható 3 megás mp3 zenét, abból max 85 fér el rajta, ami kevéske ahhoz képest, hogy egy cd+mp3 lejátszóra jócskán 200 feletti számot rögzíthetsz, viszont mechanikus alkatrészek miatt rázkódás nem tesz jót neki -
WolfByte
tag
Szerintem a flashmemóriás mp3 lejátszók ideje lejárt.
http://www.nomadworld.com/
Creative Nomad Jukebox Zen -> 30, 40 és 60 gigabyteos tárolókapacitással lehet kapni, forintba átszámolva 65k környékén.
USB2.0, EAX hangzás, equalizer, minden ami szem s szájnak ingere. -
powerwade
senior tag
Vett mar valaki ilyet? En most keszulok venni...valakinek tapasztalat estleg?
-
szadam
csendes tag
Nagyon ott van!
már csak egy kisker terjesztőt kellene keresni. A www.ramiris.hu -n lehet kepni de csak nagyker.
Egyébként az amazon.de -n 165 euró
-
Hege
tag
Hi All!
Ujra itt vagyok, de nem ez a lenyeg. A lejatszo nekem is szimpatikus, de nem birtam kivarni, h itthon is kaphato legyen.
En ugy egy honapja ruhaztam be egy xCLEF MT-500-ra. Jelenleg 48900 a brutto kisker ara. Igaz, csak 128 MB-os de egyenlore ez is eleg es ha akarom akkor akar 512 MB-os SD/MMC kartyaval tudom boviteni. Kepessegei : MP3/WMA lejatszas, FM tuner, Mic, Tud felvenni barmilyen kulso jelforrasbol,a radiobol es a beepitett mikrofonrol is. Rogton MP3-ba rogzit. Nem kell neki semmilyen software. xp/2000 meg ilyenek azonnal erzekelik es kezelik ha csatlakoztatom. Van hozza taviranyitos fules... Egyetlen AAA elemmel ugy 8-10 orat mukodik. Elem nelkul valami 40g. Meg jol is nez ki (szerintem)! A hangminoseg is rendben van ... 20 radioallomast tud tarolni...
Jah, es ezek a cuccok nem tul sebessegbajnokok. A 2.0-as kutyuk gyorsabbak valamivel, de csak 800-1000 k/sec korul irnak az 1.1-esek 500-600 k/sec-et tudnak. Vegulis nem nagy show kivarni mig felballagnak az adatok
Udv.Hege -
Mazlee
aktív tag
bővitési lehetőség? mert anélkül nem tetszik, amugy viszont csini
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szép!
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Már érik, hogy vegyek valami hasonlót. Egy ilyet fogok kérni karácsonyra.
E. -
hunluigi
senior tag
Nagyon disznó a kicsike
De az 1.1 USB helyett igazán bele kerülhetett volna egy 2.0
A várható árat nem tudja valaki??? Gondolom az lesz a sarkalatos pontja a dolognak...
-
csudri
őstag
Fincsi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch
- Stellar Blade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest