- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
- 

szélerőmű tag Eclipse teszt: [link] Felállás a megszokott, lehet választani a különleges dizájn és a kiváló ár/teljesítmény arány között (Mars és Eclipse vs. Hyper TX). 
- 

waterman_ aktív tag válasz  macilaci78

üzenetére macilaci78

üzenetéresajna nem lehet olyat csinálni, amit te mondasz. ezek radiál-ventilátorok, pont az a lényegük hogy egy percenkénti 900as fordulattól akkora erővel lép ki a levegő a lapátok közül, hogy simán át talál a réseken. olyan mint a centrifuga. nagymamám 20 éves centrifugája ha 300at fordul percenként, aztán mégis milyen jól kimegy a ruhából a víz.. tornádóknál is középről kifelé megy a levegő, ezért is van középen alacsonyabb nyomás. 
 viszont a szélzajára én is kíváncsi lennék...
- 

Hugo85 aktív tag A CM mindig is extrém új megoldásokat keresett és mindig nagyon szépek voltak a hütői, de ezek a csecsék sose hűtöttek jól. 
 Ott volt az Aero 4/7 meg a Jet7/4/7+/4+ ami forrdalmo volt meg turniás meg anyámkinja... hogy nincs motor alatti holttér. Ami volt helyette viszont az az iszonyatos szélzaj, a nagyon magas fordulaton is kevéssé hatékony turbinarendszer és mivel ez nem egy turbofeltöltőket gyártó precíz gyárban készült, így jó kis excentrikusság volt a turbinákban ami kedves vibrálást adott a hűtőnek és ezáltal a gépnek is, sőt magas fordulaton még rezonált is.
 Emellett még mindig q-jól néz ki a Jet 7-em a plexi oldallap mögött, de akárhányszor meglátom, csak az jut eszembe mekkora egy baromarcú vagyok hogy ezt a csicsát vettem... 
- 

REDeath őstag válasz  macilaci78

üzenetére macilaci78

üzenetérena azért kiváncsi leszek a lamellázásra, majd egy tesztben.. 
- 

macilaci78 nagyúr Nekem tetszik, és szvsz a lamellázás csak passzívban sűrű, a ventivel sikerülhetett akkora huzatot csinálni, ami kiviszi onnan a meleget. Ám én az a műanyag szart leszedném onnan, csak ''lefogja a szelet''. Egy ötlet: úgy megcsinálni a ventit, mint a porszívómotort: a lamellág felől szívja be a levegót és középről fújná ki a meleg levegót egyenesen ki a gépház hátlapján... 
- 

Fori23 őstag Ez olyan, mint egy qrva nagy ceruzahegyező 
- 

Integra titán lehetne indítani egy ''a nap idióta kacatja'' topicot, oda való  
- 

WTF??! Az a csíkosra csiszolt fém igazából marhasok lamella??!  
- 

venember83 nagyúr Legkisebb (900as) fordulaton van a 17dB, 1800-on nem lehet tudni hany dB, legalabbis cikk szerint. 
 ''Egy jumper segítségével változtatható működése; csendes üzemben a ventilátor 1800-at, „performance” állásban 3300-at fordul percenként, PWM üzemmódban automatikusan változik fordulatszáma 900 és 3000 rpm között ''
 ''A gyártó a minimális zajszintet 17 dB(A)-ben, az átlagos értéket 24 dB(A)-ben adja meg.''
 [Szerkesztve]
- 

KrAt veterán Nemrossz, de az árára kivi lennék  
- 

twollah nagyúr Na ha ebben megpusztul a ventilator mehet ki az egesz a szemetbe tokkal vonoval egyutt. 
- 

X Factor addikt Hát elég extrém kinézete, van az már biztos  
- 

jasszer őstag Jégteleníteni tudja magát automatikusan?  
- 

Winner_hun félisten Ez egy Prohardver hűtő  
- 

Ősember őstag nincs tul sürün a lamella... a ventinek nem szokványos a kialakitása, ezért ujszerü a lamellázás. a szeélzajjal viszont egyet értek, az tuti van. szerintem a ventit még nem beszerelt állapotban hallgatták meg, mert nekem tul kicsinek tünik az a 17db 1800-on  
- 

REDeath őstag nincsenek kicsit sűrűn a lamelák? mintha valami trafó lenne  
- 

Retekegér MODERÁTOR Engem leginkább a PH! ''P'' betűjére emlékeztet ez a hűtő  
- 

szatocs őstag Jöhet a teszt  
- 

Gaben01 őstag A CM-nél kezdik nagyon félreértelmezni a dolgokat.Lehet hogy jól/extrémen néz ki,de ilyen sűrű lamellákkal és jumperrel (  ) fordulatszám szabályzással nem lesz vmi nagy sikere.Bár azt meg kell hagyni hogy kétség kívül nagyon attraktív cucc ) fordulatszám szabályzással nem lesz vmi nagy sikere.Bár azt meg kell hagyni hogy kétség kívül nagyon attraktív cucc![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Ste addikt akit érdekel 
 zoty-nál rendelhető 
 [link]
- 

Habib[HUN] senior tag Fordulatszám jumperral?? Akkor már egy potit adhattak volna, de így...szerintem felejtős 
- 

rolko őstag Bizti jól hűthet  
 Kaptam egy e-mailt a CM-től amibe ez is szerepel, de elég fura a dizájnjuk 
 Hyper TX![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061005/hytx_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) 
 Mars![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061005/mars_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) 
- 

Hun'reeth őstag Elég brutál, úgy látszik CM-ék nagyon design-olnak mostanság. 
 Csak ne lenne ilyen nehéz!
- 

jól néz ki, valszeg elég jól is hűt, de valami iszonyatos lehet a szélzaj ilyen sűrű lamellázás mellett  főleg performansz állásban főleg performansz állásban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 gondolom az ára megközelíti, sőt esetleg le is hagyja a lélektani 10.000-es határt...
 mod: csudri: 34másodperc 
 [Szerkesztve]
- 

csudri őstag Nincsenek túl sűrűn a lamellák? Majdnem összeérnek! 
- 

rauschie senior tag nemtom, ahogy kinéz sztemelég jól hűthet.... 
 mmint a hőcsövek egyenletesen aggyák le a hőt azon a köríven vagy min, réztalp van....ára is lesz...
- 

venember83 nagyúr Szep s minimumon halk is...vajon hangja is hasonlit a turbinaekhoz performance allasban? Remelem igen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Grat CM! Grat CM!
- 

CriticalHit addikt Lassan összejön egy tesztre való CM hütő áradat. Elég eredeti formavilág ez is , akárcsak a Mars. 24dB kellemes érték. 
- 

rudi nagyúr Húb@zmeg, ez nagyon kinéz  Abban nem vagyok bizots, hogy teljesítményben a kalsszikus formájú hőcsöves cuccokkal felveszi a versenyt, de a megjelenése az nemsemmi akárcsak a CM Marsnak, de az Asus is csinált most egy elég vad cuccot [link]. Abban nem vagyok bizots, hogy teljesítményben a kalsszikus formájú hőcsöves cuccokkal felveszi a versenyt, de a megjelenése az nemsemmi akárcsak a CM Marsnak, de az Asus is csinált most egy elég vad cuccot [link].
- 

Akheron senior tag Engem egyértelműen csigaházra emlékeztet a formája. 
 Egyébként megjegyzem, jobb szeretném, ha inkább a teljesítményre, praktikumra és egyéb fejlesztésekre helyeznék a hangsúlyt. Szép-szép, rendben, de ezek mégiscsak gyakorlati használatra tervezett hardvereszközök, nem szobrok.
- 

bolondember MODERÁTOR 3300... Performansz, mi? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- OLED monitor topic
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Corsair HX1200 1200W Platinum Moduláris Tápegység
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061005/3-cooler_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

De valamit tán csak kitaláltak erre az esetre
 De valamit tán csak kitaláltak erre az esetre 

Nem ártana a fűtőtest p4-ek után egy c2d-s és am2-es teszt, esetleg azt is vizsgálva, hogy a komolyabb hűtők közül mi bírja el őket passzívan
 Nem ártana a fűtőtest p4-ek után egy c2d-s és am2-es teszt, esetleg azt is vizsgálva, hogy a komolyabb hűtők közül mi bírja el őket passzívan  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)