- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
válasz
Hacked_3891 #10 üzenetére
Az ''amely'' szó használatát elfogadom, főleg a névszói rész miatt.
Általában viszont azt hiszem, hogy nem hiba megszemélyesíteni a cégeket, hiszen leginkább olyasmiről számolunk be, amit az adott cég mérnökei terveztek, csináltak, piacra dobtak, stb. Elég idétlenül hatnának a cikkek, ha konzekvensen ''ami, amely'' névmásokkal kellene beszélnünk, illetve nem lenne elég kiírnunk, hogy ''SiS'', mert nyelvtanilag a ''SiS mérnökei az egyetlenek, akik úgy érezték, hogy...'' a helyes.
A SiS az egyetlen cég, amely úgy érezte, hogy... itt azonban felmerül a kérdés, hogy ha a cég érez, akkor nem-e lenne-e jobb-e megszemélyesíteni(-e)?
Viszont a nyelvtani topikokból nekem is elegem van, vagy a Fáradt Gőzben vitassuk meg mindezt, vagy emailben, de ne az adott hardver hírhez kapcsolódó első hozzászólások között. Innentől kezdve én is, és a többi moderátor is előzetes értesítés nélkül törölni fogja az ilyen hozzászólásokat, mert bizonyos értelemben megölik a site szakmaiságát. -
válasz
Hacked_3891 #6 üzenetére
Sztem te nem láttad a videot és ezért nem érted... :))
-
Hacked_3921
csendes tag
válasz
Hacked_3891 #10 üzenetére
Azt hiszem igazatok van, kis nyelvész barátaim! :DD
-
Goodman
tag
válasz
Hacked_3891 #6 üzenetére
:))
-
Adi
senior tag
válasz
Hacked_3891 #6 üzenetére
Hát pl. úgy, hogy én vagyok a rendszergazda. :D
Parci: most elbizonytalanítottál, pedig határozottan emlékszem, hogy egy régi Álljunk meg egy szóra! adásban pont erről volt szó.
Arról nem írtok, ami Slashdoton is megjelent, hogy ez minden idők legkisebb látogatottságú Comdexe? :D -
WaterLo
aktív tag
válasz
Hacked_3891 #6 üzenetére
OFF - Csak most jöttem rá, hogy ki ez... :DD - ON
Aktív témák
Hirdetés
ph A SiS bejelentette új chipkészletét a K8 platformhoz.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest