Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem újdonság kell, hanem Verbatim lemez egyátalán! Régebben mi is forgalmaztunk jó áron Verbatimot, aztán szállítási nehézségek miatt beszüntettük a forgalmazását. CD-ből szinte csak azt használok a mai napig. (Még van egy fél hengernyi Crystal DL+-om.) De venni már nem tudok sehol hengerben olcsón.
A fekete piacról lehet vitatkozni, de tény, hogy Verbatim DVD lemezt ők sem árulnak! -
fokukac
nagyúr
ma jártam a ''mer' hülye azér' nem vagyok'' című boltban, az Örsön, és duplájára bővítették a CD-DVD lemez-standot, és éppen pakolták tele, életemben először láttam kis hazánkban boltban 8x DVD-R és DVD+R lemezeket...
mondjuk az áruk sem volt kevés, úgy 550-600 Ft körül járt... de legalább már van. mert eddig nem volt.
---------------------------
TeeJay : 16-24x CD-RW-ket már bő egy éve lehet kapni, még a fentebb emlíett boltban is. kicsit drága ugyan, én a Verbatim DVD+RW-t olcsóbban vettem, mint a 24x CD-RW-t, de legalább van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android dual SIM okostelefonok
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest