Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem újdonság kell, hanem Verbatim lemez egyátalán! Régebben mi is forgalmaztunk jó áron Verbatimot, aztán szállítási nehézségek miatt beszüntettük a forgalmazását. CD-ből szinte csak azt használok a mai napig. (Még van egy fél hengernyi Crystal DL+-om.) De venni már nem tudok sehol hengerben olcsón.
A fekete piacról lehet vitatkozni, de tény, hogy Verbatim DVD lemezt ők sem árulnak! -
L3zl13
nagyúr
Én már nagyon rég találkoztam 24x Ultra Speedes CD-RW-vel. Mitsubishi volt az is, szóval Verbatim, de szinte semmi nem volt hajlandó megírni, hiába támogatták az írók elvileg az US-t.
Most meg már nincs rá akkora piaci igény szerintem. DVD-RW, Pen drive meg hasonlók miatt.
A maradékot meg általában kielégíti a sima HS CD-RW. -
L3zl13
nagyúr
Kár, hogy Mo-n szinte elérhetetlen a Verbatim az utóbbi időben.
Másrészt pedig ne a gyorsabb DL-es lemezeket fejlesztgessék, hanem inkább az áruk csökkenjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest