Új hozzászólás Aktív témák
-
ace a merész
csendes tag
dejó
most néztem meg az ms honlapját
még egér is van hozzá
nekem tetszik... a szobámban is jól mutatna mind a 2 -
ace a merész
csendes tag
Annyira jó dolog amúgy h odafigyeltek a hangra! Megmondom őszintén soha nem figyeltem h csörög-e a billentyűzet vagy az egér
Haveromnál mondjuk néha idegelt ha a space csattogott, de azért az sem volt olyan egetrengető
Most meghallgattam az egerem. Ms Intelli Mouse Explorer 4.0
és semmi hangja nincs
ráadásul hogy tiltwheeles még a görgő sem ad hangot
Vegyetek ilyet. Hozzá meg mondjuk egy ilyen bill és máris csönd lesz a szobában, de ha nem akkor meg tekerjétek fel a hangfalat hadd szóljon a zene!!!
-
erdoke
titán
-
nap
addikt
''Kétségtelen, hogy jelenleg egyszerűen össze lehet rakni olyan gépet, amiben a billentyűzet a leghangosabb alkatrész.''
Meg kell, hogy cáfoljalak.
Az egér kattogása a leghangosabb, bár a vinyó seek hangja is elég bántó.
Szóval én már várom a ''szájlent'' PR trükköt az egérgyártóktól.
Nekem valami ilyesmi billentyűzetem van:[link]. TELJESEN hangtalan. Nem játékos billentyűzet, de stratégiák, autósok elmennek vele. -
ace a merész
csendes tag
jó billentyűzet de ma már a gamer szó tényleg csak pénz! ha nincs ott meg se veszik? ez olyan hülye dolog!
biztos vannak jobbak is ilyen árban csak éppen nem microsoft-tól. itt a nevet is fizeted! amúgy helyes kis valami! lehet cserélek majd
-
he7edik.
addikt
Ez ultra gagyi benyomását kelti így elsőre, sőt másodikra is
-
KriszBoy
senior tag
válasz
killahdrums #40 üzenetére
Nekem is úgy tünt mintha montázs lenne!
Amúgy ha arról a képről leveszed az utólagosan ''ráfirkált'' dolgokat, szem tök jól néz ki!
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
válasz
Fortissimus #44 üzenetére
Van aki balkézben fogja az egeret...
[Szerkesztve] -
Fortissimus
őstag
Nem egy nagy vaszizdasz
a jobb oldal plussz gombok nem esnek kézre, arról az egeret kell fogni. -
erdoke
titán
válasz
killahdrums #41 üzenetére
Többre emlékeztem, de talán másikra gondoltam.
-
Ste
addikt
randa
tekerős gombok
pfff -
erdoke
titán
válasz
Stalker-2572 #38 üzenetére
Engem se zavar nagyon a billentyűzet hangja, viszont nem egyedül élek a pusztában, hanem kis gyerekekkel egy lakásban.
-
Stalker-2572
veterán
Még szerencse, hogy tudok vakon gépelni, nem zavar a billl hangja és elég a 105 vagy hány gomb
Nálam 3 fő szempont volt: hangerő szabályozása, kényelem és tartósság. Eddig bevált.
[Logitech Internet Navigator SE]
-
DNS_65
senior tag
azért mert mikor pl. egy ritkábban használt (pl. F9-et) gombot kell megtalálnod egy
háttérvilágítás nélküli szobában, na akkor nagyon jól jön.
egyébként tudok vakon írni, de még akkor is sztem hasznos fícsör a világitás
Bár én nem vagyok egy nagy gémer, de játszani azért szeretek -
-
Kalwa
tag
Külső alapján mehet a szemétbe, tudását tekintve meg majd meglátjuk
-
KriszBoy
senior tag
Mitha némi hasonlóságot látnék a két bill között... Mindenki döntse el maga!
[link]
Lehet csak egy montázs a Computermode-nál!
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
Nekem tetszik, de az alakja elég különös első ránézsre, de biztos meg lehet szokni... -
Allien
veterán
Én már kezdem unni, hogy ''ez sokkal jobban néz ki''-t!
Rengeteg, de tényleg, rengeteg bill néz ki jól! De én magasról teszek rá, ha éppenséggel semmit sem nyújt, csak jól néz ki! Inkább legyen csúnya, de TÉNYLEG gammer billentyűzet legyen. Kivéve, ha nem arra kell!.
Akkor világíthat, sőt, zenélhet is tőlem, mert én speciel nem fogom használni!
Számomra ez:
[link]
Igaz, nem szép annyira, de legalább használható játékra, és ténylegessen!
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
Akkor ugyanazt keressük.
kérdés mikor találunk ilyet
Én játszok is, de eddig az összes nem gamer bill ugynaoylan jó szerintem játékra mint a ''gamer'' billek...
Az meg hogy gamereknek háttérvilágítás, azért hasznos lehet éjjeli game közben chatelni... (mert amiért gémer valaki atótl még nem gépíró)
Bár én tudok gépelni, de azért néha így is félre ütök egy-két billentyűt. -
deter
aktív tag
Nem tudom, hogy egy oriás (M$) aminek nagyobb financiális és szellemi tőkéje van, miért bizza egy relatíve sokkal kisebb cégre a fejlesztést. E mögött szerintem inkább marketing lehetőségek bújnak meg. Egyékbént sztem semmi extra nincs a billentyűzetben. Ez SZVSZ sokkal jobban néz ki. Persze feketében:
üdv_
deter -
waverider
senior tag
még mindig a vezetékes
-
killahdrums
senior tag
Én azt használom otthon is, meg a melóhelyemen is (azaz van belőle kettő), és tényleg a leghallkabb bill amit kapni lehet szerintem is, de sajnos nem elég halk. A játék hevében mikor osztom az észt a chaten, gépelek mint atom, akkor azért van hangja és a párocskám igencsak a falra szokot mászni tőle...
-
dokar
addikt
első dolgom a Microsoft felirat lekaparás vagy lefestése lenne
-
DNS_65
senior tag
Hát valóban nem egy G15 ez a bill, de a G15-nek is megvannak a buktatói,
pl, hogy nem slim (ezért nem tul kényelmes), nincs magyar bill. kiosztással,
és a programozható gomjai totál nem esnek kézre.
A háttérvilágítás viszont nagyon faja rajta, ráadásul 3 fokozatban állíthato az erőssége.
Esténként nagyon jó tud lenni egy szolid világítás!
A kijelzője is tök buli, pl. van hozzá BF2 mod, ami kiír minden lényeges dolgot és
nem kell tabbal játék közben keresgetni. -
Muton
addikt
mundjuk csinálhatnának szögletesebb verziót is. pl egy enermax aurora félét. az újabb minimanilsta alu házakhoz ez qrvára nem passzol. ha meg ilyen idiótán ívelt, akkor már lehetne ergonomikus is. (ha rám lenne bízva, akkor ötvözve is lenne a kettő
) ha a forma rendben lenne, akkor még mindig lehetne azzal kezdeni, h a kék világító ledeket cserélhetné az ember fehérre
ja, és attól a böszme felirattól is meg kellene szabadulni. ez így tök igénytelen -
killahdrums
senior tag
Úgy van!
Egyébként számomra több furcsa luk is tátong a periféria piacon lévő eszközök hálójában... több alkalommal említettem már azt is, hogy igen kevés, vagy inkább kb nincs is ''vezeték nélüli mikrofonos sztereó fejhallgató'' PC-hez. (Egy kedves fórumtárs már linkelt egy egész jó próbálkozást, egy Plantronics fülest [link], igaz ez sem kifejezetten PC-hez hanem inkább mobilhoz meg mp3 lejátszóhoz készült, igaz ha van a gépedben BT akkor simán használhatod, viszont asztali konfigokban elenyésző a gyári BT, szal még egy USB BT cuccot be kell szerezni mellé...)
Szóval nagyon várom már azt az eszközt ami kifejezetten PC-hez készült ''vezeték nélüli mikrofonos sztereó fejhallgató''. -
rudi
nagyúr
válasz
killahdrums #9 üzenetére
Ne aggódj, a ''gémer'' után a ''szájlent'' PR trükköt is elsütik majd a billentyűzeteknél. Kétségtelen, hogy jelenleg egyszerűen össze lehet rakni olyan gépet, amiben a billentyűzet a leghangosabb alkatrész.
-
killahdrums
senior tag
Nekem tetszik. Szerintem a G15 egy okádék... persze izlések és pofonok.
A tekerők játékban való hasznosságát én is megkérdőjelezem, de DTP meg 3D progikban sztem elég jól jöhet. A billek hangjára én is kíváncsi lennék, de nem hiszem, hogy ez halkabb lenne mint bármelyik másik minőségi bill. Csodálkozom is ezen, hogy még egyik gyártó sem eszmélt rá erre a marketing ütőkártyára, hogy mondjuk egy abszolut hangtalan billet gyártsanak, mondjuk párnázott vagy akármiylen hangelnyelós technikával készült gombokkal. -
erdoke
titán
Engem elsősorban a billentyűzet háttérvilágításának hatékonysága és a gépelés hangereje érdekelne. Már régóta keresek egy háttérvilágítással ellátott, mégis nagyon halk klaviatúrát, de eddig nem jártam sikerrel.
-
Hack3er
őstag
válasz
BobChemistry #1 üzenetére
Huu szerintem nagyon ratyin nézki ez a billentyűzet.
Igen, a Logitech G15 sokkal-sokkal jobban néz ki. -
macilaci78
nagyúr
Minek elrejteni a kábelt csatlakozóstul? Tán hurcibálás céljából?
Az a két tekerőgomb, egyből az jutott eszembe, hogy ekkora Nintendó nincs! -
KriszBoy
senior tag
Csak már lenne akár ebből a billből végre magyar kiosztású...!
-
FTeR
addikt
legalább van rajta insert...
-
M@trixfan
addikt
Szerintem egész jól néz ki. Mindig is tetszettek a Microsoft hardverek. Beindult a ''Games for Windows'' project hardver fronton is.
-
Allien
veterán
Nem lenne rossz, de ez megint egy ''átlag'' billentyűzet (szvsz). Persze, inkább az eltárolható profilok, melyek jók lehettnek, az a plussz pár gombocska játékban felesleges (legalábbis a többséghez, bár ki tudja, csak akkor meg el kellene valahogyan az ujjunkal érni).
Lassan valami tényleg jó billt is csinálhattnának, nem olyat, amire ráfogják, hogy nekünk, játékosoknak csinálták, és kb ugyan úgy néz ki, mint 2 évszázaddal ezelött az írógépek.
Kivéve, hogy világít, amire egyáltalán nincsen szükség (szvsz).
Vajon mennyi gombot tud egyszerre kezelni?
[Szerkesztve] -
BobChemistry
őstag
nem rossz, nem rossz
de nekem jobban bejön a G15...
ez ugyan kicsit kevesebb kerül, de nem jelentős az árkülönbség
Új hozzászólás Aktív témák
ph Háttérvilágítást és kézreálló programozható gombokat is kapott a Reclusa.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Diablo IV
- Samsung LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest