- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
HI!
Én most gondolkozom egy Radeon 9600Pro vásárlásán, hogy lecseréljem a GeForce-omat. De ezek szerint jobban járok a régi kártyámmal mert azon még soha nem láttam ilyen durva hibákat /kilépés;kifagyás stb./. Kár pedig azt mondták, hogy ilyen driver gondok már nincsenek nyugodtan vehetek Ati kártyát :( .Így olyan érzésem támad mint a Windows esetében aminél hetente jönnek ki az update-k. Na mind1. Amúgy tudja valaki, hogy az Ati oldalán az Infobase-nek nevezett valamiben hogyan lehet ''tallózni'' :F
Itt van néhány ''Infobase-es'' link példának, hogy mire gondolok:
[L]http://www.ati.com/support/infobase/4280.html[/L]
[L]http://www.ati.com/support/infobase/4290.html[/L]
[L]http://www.ati.com/support/infobase/4291.html[/L]
[L]http://www.ati.com/support/infobase/4292.html[/L] -
boygo
aktív tag
A catalyst 3.7-el semmilyen problémát nem tapasztaltam én sem.
Minden remekül fut. Akinek problémái vannak azoknak én is csak ajánlani tudom.
:)) -
Joey_the_man
tag
És ez akkor most a legjobb?? Megy vele az Underground??
-
kingston
tag
Hali all!
Én sem tartom jónak amit az ati mostanában művel,de nem csak a drivereket hanem a hardware-eket is értem ez alatt.Kezd aljasodni,pontosabban már az is:(
De a 3.9 után tényleg a 3.10jön,mert ha előző lenne akkor így nézne ki:3.1.0.
De mindenesetre szokatlan a számozás...Bár csak ez lenne szokatlan az ati-tól... -
rudi
nagyúr
Nem az a lényeg hogyan számoznak hanem az hogy milyen gyakran kénytelenek új drivert kihozni. Ha minden 10001% dx8 vayg dx9 kompatible lenne egy meghajtóban akkor nem kellene állandóan frissíteni. Persze ilyen nem is volt nem is van nem is lesz (amúgy csinálj minitesztet ;))
-
KZT
tag
Valahol azt olvastam (HWSW),hogy a számozás a következőféleképpen alakul:
3:az évszám utolsó számjegye
9:ebben az évben ez a 9-dik driver
Tehát 3.9 után a 3.10jön náluk.
itt lehet részletesebben olvasni róla:
[L]http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=17&t=005310[/L] -
erdoke
titán
Apám, ne legyetek már ennyire sügérek.:D
A hír szerzője gondolja úgy, hogy a 3.9 után 3.10 lesz az újabb Catalyst verziószáma. Ez még nem biztos (bár lehet, hogy ő már tud valamit), de logika van benne. Ha még nem akarnak 4-es változatot kiadni (ami feltételez némileg erősebb átdolgozást is), akkor egy teljesen értelmes számozás a 9 után 10-et adni.
Szerintetek ezzel mi a baj?:F -
bendi
tag
Hi all!
Azt nem tudja valaki, létezik-e olyan driver vagy javítás, amivel a NFS HP2 nem fagy ki a nyitóképernyőn? A tettes: 9600Pro -
artesz
tag
de a solid edge-el továbbra is bugzik......
a 3.7-es után vmit csináltak, és azóta a nem megy velük rendese a solid :O -
marcee
addikt
Hát én nem t'om. Nekem nem rémlik, hogy jöttek volna ki úgy nv driverek, hogy mostantól ez, vagy az a játék is működik. Vagy csak hír nem volt róla. Lahat, hogy a képminőség gáz, én hozzá vagyok szokva, ált. 800x600x16 biten játszok, minimális részletességgel (gf2mx400 64MB), de hibákkal nem nagyon (nem mertem leírni, hogy soha, de kb) szoktam találkozni, pedig nem mindig a legfrissebb driver-t használom.
Visszont ennek az új drivernek furcsa neve van, ha ez a 3.10 akkor az eddigieket 3.0x-nek kellett volna hívni, az én logikám szerint. -
Hege
tag
Hi All!
Remelem ez a patch mar a Need for speed underground alatt jelentkezo hibakat is javitja.
Jah, megvan a teljes game (2cd) Nagyon siraly, de a 3.8 es a folotti catalystekkkel nem megy gond nelkul. sokszor kifagy es visszadobalja magat a windows desktopra. Az EA games azt tanacsolja hogy hasznaljunk 3.7-es cata-t es legyen az asztal es a jatek felbontaa egyforma.
Nekem igy mukodik.
Na udv. mindenkinek!
Hege -
beeboy
addikt
nekem a számozás furi, szóval a 3.1 újabb mint pölö a 3.4...
-
rudi
nagyúr
Követik az NVs trendet; meinden új gamehoz új driver...
Aktív témák
Hirdetés
ph Az egyes játékokkal tapasztalható hibákat javító hotfix a Catalyst 3.10 korai változata.
- Elektromos autók - motorok
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest