Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Odavág az AI-piacnak legújabb gyorsítójával az Amazon
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Ha a 65nm verziok mennek 3.2-3.5 kozott leghutessel akkor a 45nm verzio miert nem mehet 4-en? 15-20%-al csak gyorsabbak mint az elozo generacio....Nem ertem mi ez az Intel averzio ma itt. Vagy mindig ez van csak regen jartam a topic-okban? Ertem en hogy valaki AMD fan valaki meg Intel (erdoke koztudottan az) de en akit egyaltalan nem erdekel ki gyartja csak az hogy technikaliag hogy van kivitelezve meg mik az eredmenyek nemigen tudom felfogni hogyan lehet vilagos es puszta szamok ellen a semmivel hadakozni.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Komoly statisztikai tanulmányaid lehettek. Pedig én se értek a témához, de 2 db processzorból következtetéseket levonni nem érdemes. Annál inkább abból, hogy az AMD nem 2,5 GHz-es toppal indítja a családot, viszont az Intel 3,16-tal.
Egyébként se kell az Intelnek 4 GHz-en mennie ahhoz, hogy maradjon a tesztben látható egyértelmű fölénye. Egészen pontosan elég lesz a 20 %-os plusz, ami 3 GHz-es Phenom esetén 3,6 GHz-es Harpertown-t igényel. Az 1600 MHz-es busszal ez pontosan egy 8-as szorzó, és kb. a második nagyobb stepping idejére esik. Semmi megvalósíthatatlant nem látok benne a 120 W-os TDP-t is figyelembe véve (a TechReporton tesztelt 3 GHz-es TDP-je csak 80 W!).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Odavág az AI-piacnak legújabb gyorsítójával az Amazon
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest