- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
elde
csendes tag
5.1-es füles... ez megint csak parasztvakításnak tűnik nekem...
Szerintem nincs jobb egy igazi Stereo-nál, csak legyen tényleg jó...
Nekem egy AKG K141-esem (monitor) van (persze ez messze nem a legjobb füles, csak nincs jobbra pénzem), gyönyörű sztereószimpaddal, megfogott méllyel, ami ugyanakkor nem tolakodó. Ár/arányban elég jó (30k körül mozog), kellemes zenehallgatáshoz, a játékokat meg más dimenzióban szólaltatja meg, már amennyiben egy játéknak normálisan megcsinálják a hangját... sajnos igen ritka az ilyen játék... (és minél jobb egy füles, annél jobban kihozza a hibáit, a kevésbé jók meg ''elkenik'')
a másik fülesem egy technics HT700-as (annó 15k volt), ami sokkal nagyobb teljesítményű mint az AKG, de magasba emel, és rengeteg hiányossága van..ja és mindkettő természetesen egyoldalas vezetékkel van ellátva... mondjuk egy törtűlbícstől azért ezt a minimumot azért el lehetne várni főleg egy 16 rongyos fülesnél...
végeredményben mindeki döntse el, hogy mit akar... bedőlni az innovatív előretörő újdonságoknak, vagy időt szakítani esetleg egy tesztnek, vagy egy hallgatózásnak...
ja még egy márka az AKG mellett (a techincs sajnos leragadt a szórakoztató elektronikánál a fülesek terén, nem beszélve arról, hogy megszünt (ugye a matsushita már csak a panasonic-ot nyomatja, meg a házimozit... innen is kihal a stereo)), hamár megfizethető dolgokról beszélünk: Senheiser -
biokill1
tag
Végre egy termék ami (ha úgy szól ahogy elvárom
) megéri az árát!
-
Rigel77
tag
Én egy Speed Line fejhalgatot használok . 5,1 es + van rajta miki is .
Ez nálam alap feltétel volt mert FPS hez használom .
Nekem bevált a dolog. A játékban lehet hallani ahogy megy az ember mögött valami. Játékhoz ajánlani tudom az 5,1 fejhalgatokat .
Ui. a speed line dobozán rajta volt WCG is ilyet használtak .
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
Az irányhallásban három komponens van, amiből az agy számol:
1) hangerőkülönbség (főleg magasabb frekvenciáknál, ahol a fej árnyékol)
2) időbeli eltolódás
3) fülkagyló által keltett akusztikus mintázat
A jobb-bal irányt az első kettő csinálja, nehezebb a pontosan előtted és a pontosan mögötted lévőt megkülönböztetni, erre úgy tudom, dominánasn a 3. információ szolgál. -
bendi
tag
#7...
Reméljük, hogy jó lesz, de ezek télleg közel vannak egymáshoz...
Azt várom, mikor tudják azt megcsinálni, hogy felülről is lehessen hallani, mert már lassan körbe vagyunk pakolva hangfalakkal, de még nem hallani, hogy vki a plafonon liheg...(biztos nagy lenne, mikor a plafonon szaladgáló alienek tényleg fentről hallatszanának)
-
Sefter
veterán
végre egy 5.1-es füles ami jól néz ki....
ha nálunk is lesz ilyen asszem veszek 1-et....
a zalman csúnya az ozaki +gagyi SZERINTEM -
Loha
veterán
Hiszem ha hallom...
-
Vitus
őstag
Genius is ezt az elhelyezest hasznalja es teljesen hasznalhatatlan. Ezzel sem lesz maskeppen. Tul kozelvannak ezek egymashoz. Meg talan a zalman megoldasa a legjobb hogy olyan tavol rakja egymastol a hangszorokat.
-
Balinov
titán
kell! mibe kerülhet 1 ilyen?
-
bendi
tag
Turtle Beachról is rég hallottam...
Kíváncsi leszek, Zalmanéhoz képest mennyivel jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Ear Force X-51 fejhallgató 5.1 csatorna megszólaltatására képes.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest