- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
elde
csendes tag
5.1-es füles... ez megint csak parasztvakításnak tűnik nekem...
Szerintem nincs jobb egy igazi Stereo-nál, csak legyen tényleg jó...
Nekem egy AKG K141-esem (monitor) van (persze ez messze nem a legjobb füles, csak nincs jobbra pénzem), gyönyörű sztereószimpaddal, megfogott méllyel, ami ugyanakkor nem tolakodó. Ár/arányban elég jó (30k körül mozog), kellemes zenehallgatáshoz, a játékokat meg más dimenzióban szólaltatja meg, már amennyiben egy játéknak normálisan megcsinálják a hangját... sajnos igen ritka az ilyen játék... (és minél jobb egy füles, annél jobban kihozza a hibáit, a kevésbé jók meg ''elkenik'')
a másik fülesem egy technics HT700-as (annó 15k volt), ami sokkal nagyobb teljesítményű mint az AKG, de magasba emel, és rengeteg hiányossága van..ja és mindkettő természetesen egyoldalas vezetékkel van ellátva... mondjuk egy törtűlbícstől azért ezt a minimumot azért el lehetne várni főleg egy 16 rongyos fülesnél...
végeredményben mindeki döntse el, hogy mit akar... bedőlni az innovatív előretörő újdonságoknak, vagy időt szakítani esetleg egy tesztnek, vagy egy hallgatózásnak...
ja még egy márka az AKG mellett (a techincs sajnos leragadt a szórakoztató elektronikánál a fülesek terén, nem beszélve arról, hogy megszünt (ugye a matsushita már csak a panasonic-ot nyomatja, meg a házimozit... innen is kihal a stereo)), hamár megfizethető dolgokról beszélünk: Senheiser -
biokill1
tag
Végre egy termék ami (ha úgy szól ahogy elvárom
) megéri az árát!
-
Rigel77
tag
Én egy Speed Line fejhalgatot használok . 5,1 es + van rajta miki is .
Ez nálam alap feltétel volt mert FPS hez használom .
Nekem bevált a dolog. A játékban lehet hallani ahogy megy az ember mögött valami. Játékhoz ajánlani tudom az 5,1 fejhalgatokat .
Ui. a speed line dobozán rajta volt WCG is ilyet használtak .
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
Az irányhallásban három komponens van, amiből az agy számol:
1) hangerőkülönbség (főleg magasabb frekvenciáknál, ahol a fej árnyékol)
2) időbeli eltolódás
3) fülkagyló által keltett akusztikus mintázat
A jobb-bal irányt az első kettő csinálja, nehezebb a pontosan előtted és a pontosan mögötted lévőt megkülönböztetni, erre úgy tudom, dominánasn a 3. információ szolgál. -
bendi
tag
#7...
Reméljük, hogy jó lesz, de ezek télleg közel vannak egymáshoz...
Azt várom, mikor tudják azt megcsinálni, hogy felülről is lehessen hallani, mert már lassan körbe vagyunk pakolva hangfalakkal, de még nem hallani, hogy vki a plafonon liheg...(biztos nagy lenne, mikor a plafonon szaladgáló alienek tényleg fentről hallatszanának)
-
Sefter
veterán
végre egy 5.1-es füles ami jól néz ki....
ha nálunk is lesz ilyen asszem veszek 1-et....
a zalman csúnya az ozaki +gagyi SZERINTEM -
Loha
veterán
Hiszem ha hallom...
-
Vitus
őstag
Genius is ezt az elhelyezest hasznalja es teljesen hasznalhatatlan. Ezzel sem lesz maskeppen. Tul kozelvannak ezek egymashoz. Meg talan a zalman megoldasa a legjobb hogy olyan tavol rakja egymastol a hangszorokat.
-
Balinov
titán
kell! mibe kerülhet 1 ilyen?
-
bendi
tag
Turtle Beachról is rég hallottam...
Kíváncsi leszek, Zalmanéhoz képest mennyivel jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest