- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Far cry, hl2 abban volt 20-30% nagyfelbontasban szurok mellett.
Igen van olyan, colin mcrae rally 2005, ott van 50% kulonbseg, ez aztan pont az a jatek ahol ez dicsosegnek szamit
Ezt nem ketli senki, hogy a leggyorsabb kartya jelenleg, csak azt ketlik sokan (koztuk en is), hogy azt kaptuk e amit igertek es varhato lett volna.
Ahogy irtam nem szabad egy kategoriaba venni a 6800 ultrat es a 7800gtx-et, egy generacio a kulonbseg, es a boltok polcairol nem tunnek el varazs csapasra a kartyak, megvenni nem muszaj oket de az arakat igy osszehasonlitani nem igazan jo otlet."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Esmein
nagyúr
Az ár érték arány alapján a legjobb vga a gef2mx(3500pont/3000 ft) a gef3ti200(10000 pont/6000 ft) és a gef4ti4200(14000p/10000ft).
Nem sokat jelent az ár érték :/ Főleg nem kategóriák közti összehasonlításnál."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
rocket
nagyúr
Eleve egy lapon se szabadna emliteni oket, mert ugye 1 generacio kulonbseg van koztuk.
Ez a nagy hibaja a vga piacnak foleg es ezert van ez a sok felreertes, hogy az elozo generaciohoz kell hasonlitani a dolgokat, es mivel ezzel egyidoben ezek a kartyak nem kerulnek fele annyiba igy elegge vegyes kep alakul ki 1-1 dologrol akar pozitiv, akar negativ iranyba.
Nezegesd a teszteket, sok helyen nagyobb felbontasoknal es szurok mellett 20-30% a kulonbseg only, arban meg majdnem a duplaja a 7800gtx, es most nem az expert csillagaszti sapphire kartya araibol indultam ki.
Nem irtam bena kartyakat gyart, ezt csak elkepzelted.
Az ati parti irasodra nem regalok, mert tudom, hogy nyari szunet van"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest