- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Nekem tetsik ez a két deszka, kíváncsi vagyok pár tesztre is. Szépnek biztosan szépek, elég sok csati is van rajtuk, már csak a kis zajost kell lecserélni róla...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
_ocsisajt
őstag
ahogy nezem az epox szakitott azon jo hagyomanyaval(eleg sok nf4es lapon lattam), hogy a kisebb(x1,x4) PCI-e csatikat a nagyok ''moge'' tegye... igy megint ''megeszi'' a boszom videkalyha a kis slotot... a fenebe...
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
klambi
addikt
az AM2esek mennyivel jobbak és miben másak mint a 939-esek?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
KriszBoy
senior tag
...mindenki számára világos volt hogy melyik az 590es lap...? Mert én azt hittem az alsó, de később elnézegetvén, rájöttem hogy a felső (középső kép) a ''csillagromboló''!
[Szerkesztve] -
Tyberius
aktív tag
válasz #65675776 #22 üzenetére
Végül is mindegy, ha az nvidia spórolta le azt a vezérlőt a csipszetről, akkor is az Epoxot illeti dicséret, hogy ő meg visszapótolta.
Mondjuk engem ez még közvetlenül nem érint, szándékomban áll kihúzni a jó kis Barcival, amíg lehet, de előbb-utóbb ezt is le kell váltani... És ha már emiatt le kell cserélnem az alaplapot, a procit, a memót, a vidkártyát, akkor örülnék neki, ha legalább a vinyóimat meg a DVD-írómat megtarthatnám, és nem kéne ezért külön vezérlőkártyát se vennem.
Persze az előzetes hírek szerint lehet, hogy később jobb vétel lesz a Conroe... majd megnézem, ahhoz milyen Epox alaplap fog kijönni... -
Tyberius
aktív tag
Jók ezek az Epox lapok, és szép az a doboz is
Az külön tetszik, hogy nem spórolták le róla a második IDE-csatolót (mint sok új alaplapról )
Tyberius -
CsendesMark
aktív tag
bíztatóan néznek ki az új alaplapok (várom a nagy AM2 alaplap roudup-ot ), bár szerintem nincs értelme AM2re váltani, a 939 még most its jobban megéri, feltéve ha nem vagy lottónyertes
egyébként ami azt illeti az EPoX tényleg rosszhelyre teszi a tápcsatit, és valóban baromi zajos a csiphűtés rajtuk... szerencsére az utóbbi hibán könnyen segíthetünk hála annak hogy az alaplapi csipet egész jól szokták elhelyezniAz ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
Daywalker
addikt
Az EPoX generálisan leszokhatna arról, hogy a lehető legszarabb helyre teszi a főtápcsatit
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sok forgalmazó foglalkozik Epox-szal, a kiskerek nem rendelik, mert manapság az agyonreklámozott Asus és a Gigabyte a divat. A legtöbb bolt nem engedheti meg magának, hogy 4 alaplapgyártónál többet tartson, mert az emberek igencsak a reklám alapján vásárolnak.
Én nehezen, de beküzdöttem az Epox lapokat a céghez. Többnyire tuningőrültek keresik illetve akik jobban értenek a PC-hez. A legtöbb ember noname-nak könyveli el, mert nem igazán ismeri, és helyette vesz egy ECS-t.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
twollah
nagyúr
Kivancsi vagyok mikor jonnek az elso hirek az elso szerias AM2es alaplapok hibairol.
En meg varok (varnek) az AM2 platformra valtassal.
Tul frissek a chipsetek, es meg nem derultek ki a hibak, hianyossagok. -
twollah
nagyúr
Epox EP-MF570 SLI
Aktiv chipset hutes.
Jaj! -
AMD Power
titán
Nem értem miért kell ennyire erőltetni ezeket a két vga-s alaplapokat! Néha még egy űtös vga+cpu párosítás is ''sok''!
-
Dawee
tag
A középső képen elég érdekes a kisebbik tápcsati, kicsit meghízott, ehhez már új táp is kell?
A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Muton
addikt
az 570-esnek nagyon szép a doboza. taníthatnák.
az 590-esen direkt nincs borda vagy ez csak egy olyan gyári (félkész állapotú) kép és a forgalmazottakon van?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Gismo
addikt
Én meg az Epox lapokat hiányolom itthon! Egykor nagyon nyomatták őket, de most csak 1-2 típus van csak piacon!
-
ftc
nagyúr
kis visító ventilátor sokak kedvence lesz.Végre kezdik a gyártók bemutatni az új Ati chipsetes lapokat....érzem közeleg a gép válltás
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Autós topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...