- Apple asztali gépek
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
szerintem is nagyon jó, bár drágább, de részemről ez tűnik a támogathatónak. Mellesleg az nem lehet, hogy két fejet építsenek bele? (ahogy a DVD-íróban is (amennyire én tudom) van vagy 4 fej (CDolvasó, CD íó, DVD olvasó, DVD író). Vagy ez nagyon nem így van?
-
gerlaip
addikt
Én örülök a multiformátumnak. Egy lemezmeghajtó olvasson és írjon mindent, mert szarban vannak a blue ray-esek ha a haver mondjuk épp a hd dvd preferáló és arra írja ki az általuk régóta áhított progit. AZtán lehet, hogy a HD DVD sokkal olcsóbb lesz a blue-ray lemeznél.
[Szerkesztve] -
Bass
addikt
Te hol élsz ember,soha vacakabb meghajtóim ne legyenek mint az LG-k a DVD-rom lassan 4 éves lesz és semmi baja szándékomban sincs eladni ha mindegyik LG opt meghajtóm ennyit bír egy szavam se lesz..A 4040b-met 2 évig gyürtem és csak most adtam el (haverom örül is neki) kifogástalan pedig ha lenne benne írás számláló
Mind1 LG-vel még nem szívtam ellenben sony,pana gagyik.Ja volt egy 48x LG cd íróm amit kb 1,5 évig nyúztam de havernál még most is megy. Na ennyit az LG -röl
-
L3zl13
nagyúr
Csak azért, mert minden kéklézeres topicban kénytelen elmagyarázni, hogy a jelenlegi helyzet jelentősen különbözik az DVD+/- -tól, annyiban, hogy azok mind a sima DVD-ROM alapján készültek, tehát egymáshoz nagyon közelálló szabványokról volt szó. Míg jelenleg a két formátumnak nem sok köze van egymáshoz, ezért sokkal problémásabb multiformátumos írót készíteni.
-
dabadab
titán
Igazabol a meghatjok eladasa nem biznisz, a nagy cegek a licenszdijakra hajtanak (nyilvan a Philips peldaja lebeg a szemuk elott, akikhez meg mindig omlenek a CD licenszdijai (meg valoszinuleg a DVD-e is)).
Egyebkent meg a ket versenyzo formatum azt is hozhatja, hogy nem ketszer annyi lejatszot adnak el, hanem osszesen harminc BD meg huszont HDDVD jatekost, aztan befuccsol az egesz, es mondjuk a WMV-DVD lesz a befuto (sima DVD-n HD WMV anyag). -
mordeaux
tag
Szerintem pont a vásárlóközösség problémája miatt lesz ''viszonylag'' hamar erre is megoldás, bár tegyük hozzá, manapság minden szabvány és formátum szintén viszonylag hamar kikopik.
Ja meg egyetértek, soha nem veszek többé LG t. Illetve vennék, meg vettem volna
[Szerkesztve] -
Kalwa
tag
Az LG úgyis szar írókat/olvasókat gyárt, tehát sokmindent nem veszítünk
-
kovy79
őstag
Szánalmas ez a formátum háború...
-
zsiga667
addikt
Szerintem PPeter alszik.
Egyébként van igazság abban amit mond, amikor megjelentek a ''+'' DVD-k, sok asztali lejátszó nem szerette őket (persze ez általában megoldható volt, csak megfelelően kellett megírni a lemezt, de az enyém pl. nem olvas be +os lemezt, akárhogy is vannak megírva), illetve mindenképp új író kellett hozzájuk. Vagyis alapvetően most is ugyanaz van, a felhasználók szívnak. -
sTERNI
senior tag
Én már a ''plusszos'' meg ''mínuszos'' DVD szabványok csatározását is megutáltam. Mi haszna volt annak is? Szenvedett a jónép, mire lett olyan író/olvasó ami vitte mind a kettőt, úgy, ahogy azt illik.
Ugyanezt látom jönni itt is. -
Stavi
aktív tag
nekem van egy sanda gyanúm, hogy amig nemlesznek vhogy meghekkelve a lemezek és az olvasók, addig nemigazán fog elterjedni... :S
-
Ptech
addikt
Inkább csak az egyik formátumnak kellene életbenmaradni, akkor nem lenne ekkora kavarás, mert ez már kezd nevetséges lenni. Nekem addig is megfelel a DVD, amíg eldől, hogy melyik marad meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 4
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- Acer notebook topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- További aktív témák...
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest