Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KőkorSzaki #29 üzenetére
A Sky DVD lemezeket nem nagyon ismerem összesen egy db 1.5 éves DVD-R példányom van belőle az olvasható.
DVD vonalon valamilyen jó márka (Verbatim/Plextor) és jó minőségű lemezgyártó (Mitshubishi Chemical Corp./Taio Yuden) lemezeit szoktam venni. Eddig nem volt gondom ezekkel. -
-
Mostanában helycsökkentés miatt rengeteg régi 2-8 éves cd-t írtam át DVD-re. Érdekességképp leírom melyek voltak azok a gyártók ahol a cd ilyen rövid idő alatt tönkrement. (A cd lemezeket sötét helyen tároltam és karcmentesek voltak, Teac íróval max. 16X sebességgel írtam.)
A rosszak:
-Acer 24X [link] 2-3 lemezem volt ilyen, mind elromlott.
-Fujitsu Siemens 12X [link] 3-4 hibás darab.
-Philips Multi Purpose 12X [link] Több olvashatatlan, ahogy észrevettem 2-3 év után eltűnik róluk az adat.
-TDK D-View 12X [link] 1-2 hibás darab, a nagy részük olvasható maradt.
-Precision 24X [link] Néhány hibás, a többi nehezen olvasható.
Azok a lemezek amelyekből sok darabot hibátlanul, max. sebességgel visszaolvastam:
-Verbatim Color AZO 24X [link]
-Ricoh Platinum 12X [link]
-Sky Media 32X [link]
-TDK Reflex Ultra 24X: [link]
-Primedisc 24X: [link]
Illetve a régebbi 1-4 sebességgel írható lemezek közül egyikkel sem volt probléma.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest