Hirdetés
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X@b3e
addikt
Őszintén szólva én a teljesítménye alapján veszek procit, nem az adott cég éves bevétele alapján.
Igaz nem is ez volt a kérdés. Hogy on is legyek, jó dolog ez, mert ha az egyik oldal kijön egy új technológiával, arra válaszolni kell a másik félnek is. Ezzel pedig csak mi, vásárlók járunk jól. Az igazi az lenne, ha beindulna egy ''ki tudja legolcsóbban adni'' verseny. -
Flagstaff2
senior tag
Igazad van. Ez is egy fokmérője a végeredménynek. És még ezen kívül is akad pár,ami legalább ilyen fontos. Sztem AMD-ék is tudják hogy a reális helyezésük még igencsak sokáig csak a második hely lesz. Sok tendőjük van nekik is (pölö átvenni ezt-azt az IBM-től
),de az idő egyenlőre nekik dolgozik. Perpill jobb procijaik vannak mint az Intelnek és Intelék érzik is ezt,kell kapkodniuk rendesen. Sztem ezért kezdték el már most gyártani a procikat hogy ki tudják szolgálni a vevőiket ha eljön az idő. Csak az a nagy kérdés,hogy ha teljesítményre nem vagy épp csak jobb mint a régebbi Prescott,akkor milyen áron kell adniuk? Mert az új proci esetleg a fogyasztásával lesz jobb ez bizony nem nagy előny a korábbihoz képest. Akkor lesz rá kereslet sztem ha a gyártási költségcsökkentést érvényesítik a procik árában is. Akkor viszont a Prescottoknak lesz házon belül konkurencia ami nem túl szerencsés megoldás. Kíváncsi leszek mit alkotnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),de az idő egyenlőre nekik dolgozik. Perpill jobb procijaik vannak mint az Intelnek és Intelék érzik is ezt,kell kapkodniuk rendesen. Sztem ezért kezdték el már most gyártani a procikat hogy ki tudják szolgálni a vevőiket ha eljön az idő. Csak az a nagy kérdés,hogy ha teljesítményre nem vagy épp csak jobb mint a régebbi Prescott,akkor milyen áron kell adniuk? Mert az új proci esetleg a fogyasztásával lesz jobb ez bizony nem nagy előny a korábbihoz képest. Akkor lesz rá kereslet sztem ha a gyártási költségcsökkentést érvényesítik a procik árában is. Akkor viszont a Prescottoknak lesz házon belül konkurencia ami nem túl szerencsés megoldás. Kíváncsi leszek mit alkotnak...