- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Mini-ITX
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
polika
senior tag
ati driverekkel windowson már nincs gond régebben a cataclyst mejelenése előtt nem volt olyan tuti az biztos, ami fáj az ati drivereknél az hogy linux alatt gyatrák és sokaknál ez szempont gondolom ezektől az emberektől hallod hogy baj van plusz az ügyeletes fikázóktól akik nem az alapján itélik meg hogy mit teljesít hanem a márka alapján...
nekem most is még egy ati 7200-es radeonom van 32 megával és tökéletes, sőt én is ati párti vagyok, de jövőre mégis ha minden igaz 6600 gt-t fogok venni mert az az áráért többet ad mint egy x700 lenne plusz linuxos driverei MOST jók nem csak esetleg holnap, és én nem a márkát hanem a teljesítményt fizetem meg akármennyire is ATI párti vagyok. Kapjon észhez az ATI az árazással, nem kell elszálnia most amikor egyenesbe jött.
Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest