Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
911
tag
akkor már biztos a 945?
-
Loretto
veterán
Akkor már csak várnunk kell.
-
anulu
félisten
parancsolj
kimerítő teszt, korrekt forrásból: Bővebben: link -
Domy
aktív tag
Erre én is kiváncsi lennék, de a Prescott nem ettől volt lassabb, hanem attól, hogy az Intel a jobb skálázhatóság miatt hosszabb pipeline-okat és nagyobb késleltetésű cache-t tervezett... Amitől én jobban félek, hogy nem lesz még annyira sem húzható a nagyobb cache miatt... talán majd csak a harmadik stepping ebből is...
-
Laslie
tag
Ez jó hír, mivel akkor az AMD is csökkenteni fogja az árait.

-
Guruka
senior tag
Kíváncsi lennék a +1MB cache-ből származó teljesítmény különbségre. A Prescottoknál a +512KByte sem volt nagy durranás teljesítményben, sőt..

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eddig se sok hasznot hajtottam az intelnek, bár nem mintha ez meglátszana a pénztárcájukon