Aktív témák
-
Gaius
tag
Azt hiszem, hogy ez a fajta hozzászólás téged minősít igazán.... Nem is vagyok hajlandó ezzel (és veled sem) többet foglalkozni.
No: én meg vagyok elégedve a VIA chipszettel. Maximálisan hozza azt, amit ígértek. Stabil, gyors. Igaz, az Nforce 2 gyorsabb lett, amikor kijött. De a VIA mondta ki az utolsó szót a KT600-zal. Én úgy gondolom, hogy elég sokat számíthat az, hogy valaki elmondhassa magáról: az adott időben, az adott platformon nekem volt a leggyorsabb alaplapom, stb...
És mivel az Nvidia már az Nforce 3-ra koncentrál (Athlon 64), így a K7-es ''versenyt'' a VIA nyerte. -
Jaq
tag
Meg hogy ''VIA szintu''... Igenis eleg korrekt a VIA, foleg a KT400 ota kedvelem.
-
Jaq
tag
8500-on? Ti500-on jobban futnak :))
-
Keitaro
addikt
Ettől függetlenül még igaz amit mondott, és vedd bele a témába, hogy már a 9700 és 5800nál kijöttek kb mire jó a chip. Azt meg kétlem, hogy az utóbbi időben szétoptimalizálták volna a chipet, volt nekik elég gondjuk. A neten lévő tesztek pedig elég vegyes képet mutatnak, úgyhogy egyelőre az ember nem tudja kinek higyen ^^
-
csudri
őstag
Jellemző! Fúj, az nV csalt akkor biztos szar a kari! Ezt a szar dumát! Ki nem szarja le, hogy mennyit mutat a számláló abban a rohadt 3dmark progiban? Úgysem az dönt! Hanem az, hogy mennyire tud teljesíteni játékokban!
Majd ha lesz a ph-n egy normális teszt majd akkor fröcsöghet a nyálad, hogy te ugye megmondtad, de addig kéretik kussolni! -
Panther
HÁZIGAZDA
Best Vendor != Legjobb ár
vendor = gyártó, forgalmazó, készítő -
turho
addikt
Valaki yóóól elejtette az alaplapot :)
-
Szerintem egy cég szakosdjon egy dologra amiből viszont qrva jókat csinál. Lehet, hogy ez is jó lesz, de nem lenne szerencsés, ha mondjuk egy VIA szintű chippel lenne dolgunk...
Az ATI maradjon meg a VGA-nál, már így is überli az nVidia-t. Ezzel el is érte a célját, mi kell ennél több? No mindegy van más gondom is... :)) -
válasz
GeorgeTerror #1 üzenetére
Erre viszont nem vennék mérget. Az nVidia sokat tapasztalt az elmúlt években, és az nForce2 nagyon ott van a szeren.
-
Polesz
addikt
Nekem is kell olyan deszkaaaaa.... aaahhhh :)
-
GeorgeTerror
senior tag
Na ha még a chipset piacon is elveri az nVidiát...
De ne tegye :) vagy mittomén...
Bár ha az nforce után az nforce2 így sikerült, akkor az ATi...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 16G OC
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest