Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
''Mobile CPU Showdown : P4 vs. P4EE vs. P-M. vs. Athlon64''
[L]http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=gmso&page=1[/L] -
Atomcsirke
aktív tag
Srácok, hol lehet kapni ilyen lapot+hozzávaló procit?
Procit több helyen is, a lap a szűk keresztmetszet. De ha lesz ilyen AOpen deszka, akkor szerintem a Sowah-nak lesz előszőr, mert asszem ő a disztribútor.
p.s. Megnéztem, még nincs neki, pedig engem is érdekelne... :P
[Szerkesztve] -
Atomcsirke
aktív tag
''Aki ilyet csinál belőle, az annak a saját partizánakciója, gondolom Intelnek nem is tetszik...''
Hát, nem is tom... Annak fényében, hogy az Intel hivatalosan eltemette a NetBurst-architektúrát, és deklarálta, hogy a jövő desktop procijai a mobil P4-ek továbbfejlesztései lesznek, érdekes lenne, ha elitélné az alaplapgyártók ezen irányú próbálkozásait! :P
p.s. Most néztem, P4-M 1.5 nettó 40, 1.7 nettó 50 nagyker áron. Megrögzött AMD-felhasználó létemre állítom, hogy a P3 Tualatin vonal után óta ez az első Intel processzor(család), ami szerintem megérdemli a figyelmet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest