- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
Srácok, hol lehet kapni ilyen lapot+hozzávaló procit?
Procit több helyen is, a lap a szűk keresztmetszet. De ha lesz ilyen AOpen deszka, akkor szerintem a Sowah-nak lesz előszőr, mert asszem ő a disztribútor.
p.s. Megnéztem, még nincs neki, pedig engem is érdekelne... :P
[Szerkesztve] -
Atomcsirke
aktív tag
''Aki ilyet csinál belőle, az annak a saját partizánakciója, gondolom Intelnek nem is tetszik...''
Hát, nem is tom... Annak fényében, hogy az Intel hivatalosan eltemette a NetBurst-architektúrát, és deklarálta, hogy a jövő desktop procijai a mobil P4-ek továbbfejlesztései lesznek, érdekes lenne, ha elitélné az alaplapgyártók ezen irányú próbálkozásait! :P
p.s. Most néztem, P4-M 1.5 nettó 40, 1.7 nettó 50 nagyker áron. Megrögzött AMD-felhasználó létemre állítom, hogy a P3 Tualatin vonal után óta ez az első Intel processzor(család), ami szerintem megérdemli a figyelmet.
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
az VIA eden full terhelesen 7W amugy meg 3W de persze tudom a dothan 1.5ghzes kb 2x akkora telejsitmenyt nyújt mint egy 1 ghz-es eden viszont ha belegondolok hogy én most egy 256m-ás duron 600-as on futo debiános rencerrel teljesen meg vagyok elegedve a web böngészés, office, levelezes, tűzfal, saját anyagaim web szervere stb mindent csinál akkor ahhoz képest egy 1ghzes via eden teljesen hasonló vagy jobb teljesítményt nyújtana.
csak 17x17 centis hangtalan, lehet rajta videót nézni, és max fogyaszt 35W-ot azaz ha állandóan is be van kapcsolva otthon az alberletbe akkor sincs baj a villanszámlával -
Elrood
őstag
Megnéztem az intel oldalt.
Banias 1.5GHz (0.13) T. 24,5W
[L]http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL6F6&ProcFam=942&PkgType=ALL&SysBusSpd=5095&CorSpd=4999[/L]
Dothan 1.5GHz (0.09) T. 21W.
[L]http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7GL&ProcFam=942&PkgType=ALL&SysBusSpd=5095&CorSpd=ALL[/L]
Úgy tudom, az intel nem a MAXimális fogyasztást szokta megadni, hanem a tipikusat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest