Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
polika
senior tag
az VIA eden full terhelesen 7W amugy meg 3W de persze tudom a dothan 1.5ghzes kb 2x akkora telejsitmenyt nyújt mint egy 1 ghz-es eden viszont ha belegondolok hogy én most egy 256m-ás duron 600-as on futo debiános rencerrel teljesen meg vagyok elegedve a web böngészés, office, levelezes, tűzfal, saját anyagaim web szervere stb mindent csinál akkor ahhoz képest egy 1ghzes via eden teljesen hasonló vagy jobb teljesítményt nyújtana.
csak 17x17 centis hangtalan, lehet rajta videót nézni, és max fogyaszt 35W-ot azaz ha állandóan is be van kapcsolva otthon az alberletbe akkor sincs baj a villanszámlával
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest