Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel csak az a baj, hogyha cseréled a lapot, akkor tuner nélkül maradsz...
Egy tévétuner kártya sokkal-sokkal időállóbb mint egy alaplap! Manapság egy alaplap, főleg egy P4-es fél-egy év alatt elavul, hála az Intelnek, akinek az a politikája, új procihoz, új lapot...
Nekem már vagy 7 éve megvan a PCTV-m (amikor vettem, akkor még MIRO volt...), ha jól számolom most a 15. alaplapom van alatta. Múltkor az ATI Tvtuner teszt első sorai olvastán azt hittem végre lesz mire lecserélni, de aztán végig olvasva, kiderült, hogy még mindig maradMajd ha összehoznak egy normális működő szoftvert az ATIék... vagyha a Pinnacle ad ki egy új Theater 550-es PCTV-t
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gyors, stabil, látványos! 2év gar.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest