Legfrissebb anyagok
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
PROHARDVER! témák
- Micro Four Thirds
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel csak az a baj, hogyha cseréled a lapot, akkor tuner nélkül maradsz...
Egy tévétuner kártya sokkal-sokkal időállóbb mint egy alaplap! Manapság egy alaplap, főleg egy P4-es fél-egy év alatt elavul, hála az Intelnek, akinek az a politikája, új procihoz, új lapot...
Nekem már vagy 7 éve megvan a PCTV-m (amikor vettem, akkor még MIRO volt...), ha jól számolom most a 15. alaplapom van alatta. Múltkor az ATI Tvtuner teszt első sorai olvastán azt hittem végre lesz mire lecserélni, de aztán végig olvasva, kiderült, hogy még mindig maradMajd ha összehoznak egy normális működő szoftvert az ATIék... vagyha a Pinnacle ad ki egy új Theater 550-es PCTV-t
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest