Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
-
anulu
félisten
sajnos nemcsak ASUS-ék. Abiték i915-ös lapján (AA8/AS8) 4 SATA van, de csak 1 csatornányi PATA. szvsz, aki nagy mennyiségben akar PATA-t, az vegyen Gigabyte-ot. merthogy ők feltolnak minden földi jót a csúcs lapjaikra. csak annyiba is kerülnek :(
a DDR2 tolását viszont egyelőre nem értem... -
Kriza
őstag
Szerintem meg számalmas, hogy félkilós acéldarabokat kell az alaplap aljára szerelni, mert a félvezetőgyártók képtelenek olyan lapkákat gyártani, ami nem hősugárzóként működik.
A ''szanaszét dobált'' IDE csatik tényleg gázul néznek ki, de szerintem ASUSék már csak szükséges rossznak tekintik a PATA-t. -
szerintem van rajta agp.:)
-
csudri
őstag
Ezeken van AGP, vagy csak sima PCI és PCI expressz?
-
Azért kíváncsi lennék mit szól az ASUS ahhoz a szép nagy GIGABYTE felirathoz... :DD :DD :DD
-
Frigo
őstag
Nagyon bejövős ez a lap ,a sok feature miatt talán erre lesz majd érdemes váltanom a P4P800-DX után :C
-
Efreet
senior tag
''Ez egy közvetlenül a nyomtatott áramköri lap alá illesztett fémlap, amely az elektronika által termelt hőt nagy felületen adja le...''
én ezt már régen feltaláltam, amikor távtartók nélkül szereltem fel egy alaplapot... az olyan jól volt hűtve, hogy be se indult :DDD
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest