- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
-
anulu
félisten
sajnos nemcsak ASUS-ék. Abiték i915-ös lapján (AA8/AS8) 4 SATA van, de csak 1 csatornányi PATA. szvsz, aki nagy mennyiségben akar PATA-t, az vegyen Gigabyte-ot. merthogy ők feltolnak minden földi jót a csúcs lapjaikra. csak annyiba is kerülnek :(
a DDR2 tolását viszont egyelőre nem értem... -
Kriza
őstag
Szerintem meg számalmas, hogy félkilós acéldarabokat kell az alaplap aljára szerelni, mert a félvezetőgyártók képtelenek olyan lapkákat gyártani, ami nem hősugárzóként működik.
A ''szanaszét dobált'' IDE csatik tényleg gázul néznek ki, de szerintem ASUSék már csak szükséges rossznak tekintik a PATA-t. -
szerintem van rajta agp.:)
-
csudri
őstag
Ezeken van AGP, vagy csak sima PCI és PCI expressz?
-
Azért kíváncsi lennék mit szól az ASUS ahhoz a szép nagy GIGABYTE felirathoz... :DD :DD :DD
-
Frigo
őstag
Nagyon bejövős ez a lap ,a sok feature miatt talán erre lesz majd érdemes váltanom a P4P800-DX után :C
-
Efreet
senior tag
''Ez egy közvetlenül a nyomtatott áramköri lap alá illesztett fémlap, amely az elektronika által termelt hőt nagy felületen adja le...''
én ezt már régen feltaláltam, amikor távtartók nélkül szereltem fel egy alaplapot... az olyan jól volt hűtve, hogy be se indult :DDD
Aktív témák
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi