Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
lehetett választani a ''lassabb vagyok, nincs akkora nevem a fogyasztóknál mint az intelnek, nincs saját teljes környezetem (gondolok itt wifi, saját lap, stb), de legalább olcsó'' vagy a ''megpróbálok mindenben legalább olyat adni de sajnos rohadt drágán sikerül meg valszeg nemis lesz tökéletes'' megoldás közül.. sok jó döntés nemvolt. bár számomra is szimpatikusabbnak tűnne a turion, mégha lassabb is
semmit nem ér az egész, amíg nagy összeszerelő cégek és tartalomszolgáltatók nem állnak mellé. márpedig jelenleg az alienware az egyetlen ha jól látom, aki valóban kész gépeket forgalmaz, ők meg tényleg nem a tömegtermékeikről híresek... -
TomiFiu
tag
Hát szerintem csak egy megoldás lehet, hogy elérhető áron legyen ez a multimédiás csoda: az X2-ára hirtelen lemegy önmagában vagy esetleg a 4 magos rendszert bedobják és az átveszi az X2 szerepét
-
Thomas1
addikt
válasz janpotocki #7 üzenetére
Valóban ez lehet a probléma, az AMD-nek jelenleg nincs harcba küldhető procija a Yonah ellen. A sima Turion pedig kevés ellene. Viszont az X2 akkor is túlzás, leginkább mobil procikról lenne szó.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
janpotocki
senior tag
a kétmagos yonah listaára 241, 294, 423 és 637 dollár (1,66 - 2,16 GHz), az x2-ből csak a 3800+ van 400 dollár alatt (328), ennyiért az inteltől nagytételben meg lehet már venni processzort chipsettel és wi-fi-vel együtt. értem én, hogy valamit muszáj volt kiállítani a yonah ellen, de ez egyelőre nagyon kapkodósnak tűnik. talán majd ha megérkezik a kétmagos turion? bár ez csak puszta spekuláció...
-
Thomas1
addikt
Azért ez szerintem is enyhe túlzás. Arra, hogy filmet nézzek, meg zenét hallgassak, nem kéne egy X2-nek lennie a nappaliban. Arra egy barebone is elég, sőt, szerintem még az is drága. Aki megengedhet magának jelenleg X2-t, az a főgépébe teszi, és épít köré egy komoly rendszert, megfelelő hűtéssel. Nem egy hi-fi-be integrálható kis ''dobozba'' (Golden Gate) teszi.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Niquis
aktív tag
válasz janpotocki #4 üzenetére
Oké. Valahol éreztem, hogy inkább erre gondolsz, de aztán csak bé köllött szóni. A Yonah miért nem annyira drága? 65nm? Az Intelnél a Presler számít most a high-endnek, igaz? akkor viszont jelenleg az AMD-nek nincs olyan processzora, ami pont ebbe a szegmensbe való és a Yonah ellen küldhet. Más kérdés, hogy az X2 megfelel a célra.
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
janpotocki
senior tag
rosszul fogalmaztam. azt nem értem egészen, hogy az amd miért a legdrágább high-end processzorait indítja a viiv ellen. ok, hogy a yonah gyors, de nem vészesen drága, kevesebbet fogyaszt, és az egésznek nem az az üzenete, hogy a nappaliban is legyen csillió számítási kapacitás.
-
Niquis
aktív tag
Nem annyira eltúlzott az az X2 a Yonah ellen! Anandtech szerint nagyon fej-fej mellett teljesít a kettő.
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
nagyúr
64X2, Alienware. Nem lesz egy consumer termék.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest