- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Modding és elektronikai kérdések
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Den
veterán
Azért ha olyan sokkal jobb lenne akkor az amd is sokkal nagyobbra számozná. Bizonyos esetekben lehet hogy jobb lesz de ''nagyot ütni'' biztos nem fog.
Ha van két kocsi az egyikben egy 1.8-as motor, a másikban egy 1.6-os de turbós, 16 szelepes, meg mittudomén milyen high tech, viszont mindkettő 100 lóerős, hiába high tech, meg turbó, meg stb, 100 lóerő az 100 lóerő. Persze az eltérő karakterisztika miatt lesz olyan szitu mikor az egyik lesz egy hajszálnyival jobb, más helyzetben a másik, de szignifikáns különbség nem lesz. -
_Volkovy_
nagyúr
Barton rulez,ha eddig kivártuk,most már gyerekjáték lesz.és ha megjön,nagyon üt,az tuti.(mellesleg az tbred b-k lassan lefelé kezdenek majd tendálni emiatt,remélem :) )
-
simonzé
addikt
Ezt hallottátok már?
A mai fiúzenekaroknak előbb van fan clubjuk, mint fan szőrzetük. :DD :DD
Amúgy meg: ''És most nincs más, hát jöjj elő Húsrágó Hídverő! ...'' -
[L]http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~65735,00.html[/L]
-
Gumee
tag
válasz
gericooper #9 üzenetére
Akkor egy kasztba tartozunk és Jutka is átuszik a folyón.
Egyébként folytatni akkartam az idézetet csak nem olvastam végig hogx mennyit idéztél.
Na megyek lefexem a maradék hóba és mellényakamban összeér a víz szilvamag kékül :) -
Den
veterán
Igen pont tegnap olvastam azt a topicot újra.
Csak reménykedtem hogy ezzel sikerül túllépni a bűvös 3000+ határt, mert ez így helyben topogás, kb, mintha az autómba beépítenék egy csomó tuning cuccot és semmivel nem lenne gyorsabb. Márcsak azért is gáz ez, mert mi tudjuk hogy barton meg 512 kes, de az ecceri júzer, akiből meg kell az amd-nek élni az erről semmit nem tud így vásárlásra sem nagyon ösztönzi. -
andorpapa
őstag
Én még emlékszem arra, amikor ezt valamelyik topicban már kitárgyaltátok. :)
Mármint hogy néhol lassabb a Tbrednél, valamikor meg gyorsabb, ez függ az ilyen-olyan utasítástól meg cache-től meg az időjárástól és a jetitől. Amúgy szerintem sem nagy cucc a 2xxx+ széria. Bár ha jobban meggondoljuk, annyi előnye biztosan lesz, hogy már a 3000+ Barton maggal készítik, vagyis az ''512 Kbyte cache + magas órajel + magas FSB = x'' egyenletet ideális esetben az ''überfasza; királyság'' halmazon értelmezzük. -
Den
veterán
Hát ez nem nagy szám. A modelszámozás ugyebár teljesítményt jelez. Akkor a 2500+ barton pont ugyanolyan teljesítményű, mint a 2500+ tbred.
-
twollah
nagyúr
Ha én gazdag lennék...
-
petakpa1
őstag
Ez jó ha tényleg lesz Barton akkor az XP2400+ .. 2800+ ára gyorsan lemegy a megfizethető kategóriába:DD
-
Elrood
őstag
Hammert mikor tervezi? (asztali változat nem a szerver)
Már kiváncsian várom mit tud nyújtani. -
Gumee
tag
válasz
gericooper #1 üzenetére
Na végre-mondanám ha lenne pénzem ilyesmire.
majd ha lemegy az ára télleg lehet örülni.
Geri: Kispálfanok éljenek soká! ''hátha elhúzott az élet míg a hajukat fonták...'' -
gericooper
aktív tag
WOW!
Aktív témák
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BorosPoH!ár
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest