- Léghűtés topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Energiahatékonyabb lesz a Lunar Lake az új Arc meghajtóval
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scream007
őstag
én nem azt írtam hogy alap 550en hanem 550en járó(gyakorlatilag a 6600 gt 95%a tudja ezt)
az agp-é ugy tom csak kerek 1 ghz leszsőt a pci-ejé is csak 1ghz az xfx felpiszkált karija az 1.1ghz-s én ugy tom.
de ne legyen igazam és az agp-s legyen moddolható nagy arányban 16/6-ra és az a 350es mag menjen legalább 400on(erre azért reális esély van szerintem) és akkor egy frankókarit kapunk, és az én gépemben is lesz egy ez esetben.
mondjuk 256 ram/bit 12 pipával ps3mal elég sokáig elég lehet még ez is igaz a magtól függetlenül.
de majd kiderül albatron már kiadta hivatalosan az agp-s 6800 gs-t 350/1000rel és a hivatalos whql driver is megvan ami támogatja szal türelmetlenül várhatjuk melyik neves oldal veti rá magát elsőre a letesztelésre.
ha esetleg valaki tud ilyet már most, link plz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Léghűtés topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest