Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Tudom, mar irtam, hogy miutan linkeltem olvastam csak, mar az elso par sorbol kiderul, hogy valoszinuleg hazugsag az egesz.
Egy aib partner sem kockaztat egy millios uzletet egy nevtelen hw oldalert, raadasul az nda nem jatek, mai vilagban kiderulhet barmi, mindenkit figyelnek, nem menkulhet senki(ez kicsit James Bond-os lett
).
Viccet felreteve, mivel az ati-tol hivatalosan cafoltak, amig nem lesz 5 teszt ami ennek az ellenkezojet mutatja inkabb hiszek nekik.
Asszem inq-n olvastam ahol kep is volt rola, hogy csak 52 hz-en megy 1900x1200-ban, jobban megnezed azt a kepet, 2 dolog is van rajta ami ellentmondasos, az egyik miert a felbontas kis fulere nyomtak es nyitottak meg ? a masik, hogy a frissitesi frekvencianal a kis ful amivel valasztani lehet nem vilagszurke, ez arra enged kovetkeztetni, hogy lehet meg masik frekvenciat is valasztani (elkepzelheto csak kisebbet de ez ugye nem derul ki a kepbol), raadasul lehet akar ez egy regebbi cf is, talan emiatt kesett az egesz cuccos, majd kiderul 24.-en.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Ingatlanos topic!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest