Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Hát én + annak örülnék igazán, ha az Infineon végre nem a műszaki paraméterek fokozásával tűnt volna ki ezúttal, (mer' azt el kell ismerni, h. qrva jó cuccokat dob a piacra...!) hanem az árak mérséklésével...:C
-
fakocka
tag
''Az Intel által Xeon fronton jelenleg alkalmazott E7501 típusjelzésû chipset utódja a Lindenhurst kódnevû új chipkészlet lesz...'' -szal PCI-Express és DDR-II szerver platformra is.
''Az IDF résztvevői hallhattak a Vanderpool kódnevű megoldásról is, amely Intel IA-32 processzorra épülő rendszerek esetében lehetővé teszi a hardvereszközök particionálását: Otellini bemutatójában egy számítógép a ''The Simpsons'' rajzfilmsorozat egyik epizódját játszotta le a géphez vezeték nélküli adapterrel kapcsolt plazmakijelzőn, ugyanakkor a számítógép monitorán látható volt, hogy az operációs rendszer épp újraindul. A Vanderpool technológiával ellátott rendszerek logikailag kettőnek látszanak. Az Intel elnöke szerint a Vanderpool technológia előreláthatóan 5 éven belül debütál a kereskedelmi forgalomba kerülő termékekben.''
[L]http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=841&oldal=1[/L]
Talán erről van szó. Legyetek szivesek erősítsetek vagy cáfoljatok meg... -
Xmas
tag
Akkor amit értettem, válasz a többieknek:
- Duál processzor támogatása:
Két processzor konkurrens hozzáférésének megoldásához. Valószínűleg nem elég ma már csak az adat és cím buszokon túl 4-5 vezérlő busz használata, mikor egy processzor is képes szálszintű párhuzamosításra.
- 2004-re 256 és 1024:
Időbe telik ha egy új technológiai megoldás alapján kisebb és nagyobb kapacitású típusokat is sorozatban kívánunk gyártani.
- Miért jó kisebbet csinálni.
Mert egy kisebb méretű chip kevesebb helyet fog, általában kisebb a tápfeszültsége és kevesebb az energia felvétele.
Amit viszont hiányoltam a cikkből:
- Ha a világ legkisebbje, akkor mekkora is??? -
bendi
tag
Én eddig azt hittem, hogy mindenkinek jó, ha minnél nagyobbak a mem. icék...
Gazdaságosabb gyártani, mert nem kell kisebbet, nagyobbat, jó a modul gyártóknak, mert kevesebbet kell 1 modulra pakolni, jó nekünk (annó 2oldalas memória), meg mert kevesebb termeli a hőt...
De a boot folyamatot magyarázza el valakiii!!!:O -
ebx
aktív tag
Tényleg 1 év kell ahhoz, hogy egy 512-es modell mellé a 256-os is megjelenjen ?(na jó, 2004)
-
L3zl13
nagyúr
''Intel Lindenhurst duálprocesszoros szerver-chipsetjének a bootolási folyamatát'' <- Ez mi?
Szerintem a bootolási folyamatot minden memória támogatja. Ezért van, hogy memória nélkül nem is bootol a gép... :F
Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Sorozatok
- Autós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Google Pixel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest