- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
mi koze az esetleges tragarsagaimnak (amik nem hinnem, hogy jelen topicban feltuntek, de ha tevedek javits ki), meg annak, hogy a modok elnezobbek, mert esetleg ismernek ahhoz, amit jelen topicban irtam?
mi koze van annak, hogy nincs kint piros tabla ahhoz, hogy eloskodesnek tartom az adblock hasznalatat?
ezek utan akkor most nem irhatok neked ellenvelemenyt, mert ezt minden esetben a fejemhez vagod?
de azt hiszem mondtam mar, ha ugy erzed szukseges, tegyel ki
viszont ez ne jojjon mar elo minden mas esetben is -
VladimirR
nagyúr
megkerdezhetem, hog hol leptem a tyukszemedre? az addig stimmel, hogy megmondtad, hogy vege annak, amit megengedtem magamnak, de nem tudom, hogy ebbol hogyan kovetkezik az, hogy ha elmondom a velemenyem, ellenerzeseim egy post-oddal kapcsolatban, akkor jon, hogy ne pattogjak, meg caps lock, meg a fejemhez vagod, hogy te mennyit tettel a ph-ert (ami egyebkent szinte tokeletesen lenyegtelen jelen kerdeskorben)
-
VladimirR
nagyúr
1: megjelenites utan is szokas fizetni reklamok eseteben, ezaltal mig ha nem nezel oda, nem tortenik semmi, azonban ha blokkolod, mar beszelhetunk kiesett bevetelrol, attol fuggetlenul, hogy egyebkent kattintanal-e, vagy egyaltalan raneznel-e a hirdetesre
2: ezek alapjan akkor ti, akik blokkoltok ugymond eloskodtok? -
VladimirR
nagyúr
a hozzaszolasodat nem olvastam el, mert azzal megprobaltal befolyasolni, holott engem nem is erdekel a velemenyed a reklamokrol ;p
a kerdes viszont tovabbra is el: ha egy ilyen minimalis rahatast nem vagy hajlando/kepes elfogadni, te mikeppen oldanad meg ezen oldalak finanszirozasat?
nem elfogadni a dolgokat rendkivul konnyu, a neten talalhato dolgoknak koszonhetoen tenni ellenuk sem sokkal nehezebb, viszont ha mindneki hasonlokeppen gonolkodna, egy ido utan azon kapnank magunkat, hogy egy-ket lelkes emberen kivul, akiknek tul sok a szabadideje, senki nem csinal nekunk honlapokat, mert nem eri meg -
-
VladimirR
nagyúr
a reklamszurosoktol kerdeznem, hogy ok, mikeppen oldanak meg kedvenc oldalaik fennmaradasahoz szukseges anyagi fedezetet?
pl ha a ph azt mondana, hogy ''na sracok, holnaptol nincs reklam'', az gondolom tetszene mindenkinek, de mi lenne, hogyha hozzatennek azt is, hogy ''cserebe 500 forint havidijert lehet csak olvasni a portalt''?
mert ugye azt senki nem gondolja, hogy ezek az oldalak pusztan a joszandek altal vezerelve es hobbibol keszulnek?
amig a reklamok visszafogott mennyisegben vannak csak jelen es nem mennek az olvashatosag es atlathatosag karara, szertintem elfernek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Léghűtés topik
- Magisk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest