- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
És a ''Live Messenger, Live Search, Live Maps, ésatöbbi mióta fizetős'' a MS termékei amelyek az üzletpolitikájuk gerincét alkotják. Kétlem, hogy D4rkm4n erre gondolt, de én biztos hogy nem.
Erre mondtam feljebb, hogy nézzük meg a MS más piaci részesedését, de neked nem tetszett.
hmm? -
MichaelSD
őstag
Hmmm.
A Google meg lehet kerülni, meta keresökkel, ahol a Google találatok is benne vannak.
lassan minden létező információt megtudnak az emberről,
? A MSot nem érdekil az én információm, és ők csak altruista jó indulatból csinálják a tök ugyanolyan szolgáltatásokat, mint a google. És nem szeretnék a Google első helyét elfoglalni. és hozzájutni hasonló információhoz, mert ők nem csinálnak ilyet.
De:
mit keres, mikor keres, honnan keres, - search.msn.com
milyen helyek érdeklik (google maps/earth) - MSN Virtual Earth
kikkel tartja a kapcsolatot (gmail) - Hotmail, Messenger
miről beszélgetnek (adsense) - Adcenter
és úgye ott a Windows, amiről nem tudni mi van és lesz egy update után benne...
Maradjunk annyiba, hogy legjobb esetben sem különbek egymásnál. -
MichaelSD
őstag
Már sok helyen írták, hogy Gates tudta vezetni az MSt, Ballmer a sem szakmailag, sem mint személyiség nem az igazi. Ez van, mondjuk nekem is sokkal szimpatikusabb a Google.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest