Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz strike-force #7 üzenetére
Gagyinak én se nevezném, de mindig van 3-4 jobb író a piacon a Lite-On-nál.
A legjobb aláírás a héten
-
L3zl13
nagyúr
válasz strike-force #7 üzenetére
Nekem sem a LiteOnnal van bajom, csak az érveléssel nem értettem egyet.
Aki hülye, haljon meg!
-
őstag
hát azért a liteon tényleg nem gyárt gagyi optiaki meghajtókat. csak egy pár név, hogy kiknek szállítanak: TEAC, HP, sőt a Sony is vett tőlük egy nagyobb szériát.
amúgy nekemis jelenleg egy LiteOn combo meghajtóm van, amit még USA-ból hozattam. anno amikor megrendeltem sokáig vacilláltam, hogy teac legyen, vagy liteon, aztán amikor megtudtam, hogy a teac-nak ugyanaz a liteon a belseje amit néztem, de drágább majd 20%-al, azt mondtam, hogy fukup teac, hello liteon.R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Loha
veterán
Mondtam, én hogy a LiteOn nem olyan rossz márka...
-
nagyúr
hát ha más nem, legalább normális dvdírói lesznek a hpnak.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
fanatic
aktív tag
Szvsz sok spenótot kell még legyűrni, hogy vezető legyen!
Nagyon jó áron kéne adja, ami viszont nem jellemző a HP-ra!Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 860 EVO 500GB
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest