Aktív témák
-
guest
veterán
''Így lehetőség nyílik a karcok feltöltésére,''
Ha valóban csiszolásra gondolt, akkor tényleg nem volt szerencsés az ellenkezőjét írni. :-)
Bár lehet, hogy csak a fordítás adott vissza valamilyen hibát az eredeti szövegből, azért ezt észre lehet venni.
Ettől függetlenül jók a cikkek, nem véletlenül járok ide! ;-) -
guest
veterán
Szvsz az aszonykórus állandó partnerük volt, nem egyedi ritkaság. (nekem a ''Faképnél történő hagyás'' című bakelit van meg, ezen is szerepelnek)
A polírozásnál biztos, hogy ''feltöltjük'' a karcokat?
A fogkrémes módszert én is használtam igen jó eredménnyel, de nagy erővel, és hosszasan kellett polírozni, tehát szerintem inkább ''lecsiszolásról'' van szó. Egyébként sem valószínű, hogy a polírpaszta fénytörése megegyezne mindenféle lemezével. -
guest
veterán
Egyet értek az előttem felszólalóval! Lehetséges a polírozással újra használhatóvá tenni a karcos CD-ke!
-
guest
veterán
Ez igaz lehet. Igen-igen karcos CD-met, ami ossze-vissza ugralt, finom polirpasztaval (sima, autohoz valo) es egy puha, nem szoszolos ronggyal ovatosan ''atdorzsoltem'' - persze sugariranyban - es azota a CD mukszik. Nem mondom az EAC talal rajta hibat, de asztali lejatszoban OK.
Aktív témák
Hirdetés
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged