Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
guest
veterán
''Így lehetőség nyílik a karcok feltöltésére,''
Ha valóban csiszolásra gondolt, akkor tényleg nem volt szerencsés az ellenkezőjét írni. :-)
Bár lehet, hogy csak a fordítás adott vissza valamilyen hibát az eredeti szövegből, azért ezt észre lehet venni.
Ettől függetlenül jók a cikkek, nem véletlenül járok ide! ;-)prohardver vendég
-
Dalai Láma
őstag
-
guest
veterán
Szvsz az aszonykórus állandó partnerük volt, nem egyedi ritkaság. (nekem a ''Faképnél történő hagyás'' című bakelit van meg, ezen is szerepelnek)
A polírozásnál biztos, hogy ''feltöltjük'' a karcokat?
A fogkrémes módszert én is használtam igen jó eredménnyel, de nagy erővel, és hosszasan kellett polírozni, tehát szerintem inkább ''lecsiszolásról'' van szó. Egyébként sem valószínű, hogy a polírpaszta fénytörése megegyezne mindenféle lemezével.prohardver vendég
-
Zsoci
tag
Ilyen ( vagy hasonló) kapható itthon is a HAMA forgalmazza.Csak ott a CD-t papírlappal ami át van itatva polirozó szerrel kell felpolirozni.
Kicsit melósabb de ugyanilyen eredményt hoz ha valaki házilag fogkrémmel felpolírozza. Amodent előnyben ( nem vicc !)
Andorpapa milyen zizi labor CD-d van neked ? Évek óta vágyom egyre !
Írd meg lécci !
Üdv Zsoci -
andorpapa
őstag
Azért annyira nem vagyok hardcore, csupán van egy ilyen lemez nálam, ami olyan karcos, hogy el sem tudod képzelni. Nem én hallgattam karcosra, de nálam kötött ki, és azóta vágyok rá, hogy egy meghajtó beolvassa, mert még nem igen hallottam szólni ezt a lemezt.
Amúgy a felirat szerint a Veresegyházi asszonykórus is énekel rajta, így a gyűjtők jelentkezését is várom! :DDCOOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
Adi
senior tag
Bakker, Zizi Laborral égeted itt az egész Prohardvert?! :D
ldm start-reconf primary
-
andorpapa
őstag
Ebben igazatok van, kapható is ilyen kis CD repair kit, csak az érdekes, hogy gép formájában jelenik meg, ami azt is jelenti, hogy a gyártó vállalja a felelősséget a termék után. Ezek szerint tényleg 98% az esély? :)
COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
guest
veterán
Egyet értek az előttem felszólalóval! Lehetséges a polírozással újra használhatóvá tenni a karcos CD-ke!
prohardver vendég
-
guest
veterán
Ez igaz lehet. Igen-igen karcos CD-met, ami ossze-vissza ugralt, finom polirpasztaval (sima, autohoz valo) es egy puha, nem szoszolos ronggyal ovatosan ''atdorzsoltem'' - persze sugariranyban - es azota a CD mukszik. Nem mondom az EAC talal rajta hibat, de asztali lejatszoban OK.
prohardver vendég
Aktív témák
Hirdetés
- LG (34WQ75C )34" QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó GAMER PC - Ryzen 5 2600, GEFORCE GTX 1060 6 GB, 16 GB RAM(DDR4)
- Intel Core i7-5930k, 6-12mag, 3.50-3.80GHz, 15M Cache
- HP EliteDesk 800 G3 SFF / i5-7500 - i7-7700 / DDR4 / NVMe M.2 / USB Type-C / több darab / 27% számla
- LG (27GR93U-B) 4K UHD 144HZ GAMER MONITOR ! AKCÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest