- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco
aktív tag
Már ne haragudjatok egész jól elmulattam rajtatok, DE vlmi nekem nem tiszta. DX10 ugye fejlődés a DX9-hez képest, márcsak akkor is ha pusztán az overhead csökkenését nézzük, ergo nekem ebből az jön le, hogy ha DX10-ben futtatom ugyanazt a komplexitású kódot(tehát nem kap pl. fizikát) akkor gyorsabb lesz. Nem? Nekem ebből az jön le, hogy érdemes az újra fejleszteni, úgy hogy jó hw-n(dx10 gpu+ppu) szép+jó+gyors lesz, dx9.0-re ''lebutítva'' pedig nem annyira szép+gyors. 4200on pedig nem jut eszembe pl. crysis-t futtatni ugye, mert szép meg jó az is csak nem erre van
-
orbano
félisten
Ha idén, vagy év elején megjelennek a DX10 ready kártyák, akkor ne mondd, hogy fél évvel rá nem DX10-es játékok kezdenek el szállingózni.
Az 1+1 év (ideális esetben) pedig teljesen helytálló szerintem 2007 q2-q3-ra is. Sok olyan játék fejlesztése folyik, amit akkoriban terveznek kiadni. Azokhoz reális eséllyel készülhet DX10-es grafikus (fizikai) motor.
Egyébként köszi a diát, csomó fontos dolgot tudtam meg belőle. Ezek után már én sem bízom benne, hogy full DX10-es engine lesz a fenti határidőreElvégre ahogy olvasom, az animációs és fizikai részt az enginekben újra kell tervezni. De azért jövőre elég hamar találkozhatunk majd mondjuk displacement mapes megoldásokkal a vizeknél (rendes 3Ds hullámok, a'la Crytek 2, vagy ez a hó cucc, esetleg ugyanígy sár, stb), amikből egyszerű megírni a degradációt DX9-be.
Amúgy b***ki, kezdhetem előröl az enginetervezést, teljesen másfajta integráció kell ebbe a **** DX10 be. Nem igaz, hogy miért nem képesek egy olyan architektúrát összehozni, ami valami időtálló modellre épül, és lehet hozzá univerzális magas szintű rendszert készíteni. Ezzel teljesen lehetetlenné teszik a kisebb projectek működését és jövőjét
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Óra topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Formula-1
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...