Aktív témák
-
S.p.A
tag
''Nemtom milyen koru vagy''
Pont most írtam le egy másikban. De a '95 előtt születtem.:)
''hogy emlekezzunk arra, ugy '95 kornyeken meg a budipapirra is az volt irva''
Én már többször, több mindenkinek mondtam, hogy mindig mindenből kimaradok. Ebből is.
''oreg bacsi vett''
Jó akkor meg merem kockáztatni, hogy nem vagyok átlag felhasználó (USER, meg biztos nem). -
The_Tom
senior tag
Es ezt tudod, hogy a leg1xubb?? Most jutott eszembe: egy (inkabb tobb) szakmai forumon nyicc topicot hogy xy termetrol szeretnel velemenyt. Aztan olyanokat irkalsz hogy szamodra (mint elado) jol alakuljanak a dolgok...
En mar vettem olyan dolgokat amikrol aszontak tobb helyen forumon, hogy ilyen qrva allat, meg olyan jo, aztan amikor megvettem hat nem igazan... Lehet hogy mar masnak is eszebe jutott ugyanez?? Maskulonben ki a fene venne Asus alaplapot?? :D
Üdv. -
The_Tom
senior tag
''...M$-t is csak ami az ME-hez volt mellékelve...''
Haaaaat. Nemtom milyen koru vagy, de nem kell tul idosnek lenni ahhoz hogy emlekezzunk arra, ugy '95 kornyeken meg a budipapirra is az volt irva: ''vegyel windows95-ot mert az 32 bites, tied vele az internet, minden gyorsabb, es hogy neked az milyen qrva jo ha megveszed, stb.''. (Allitolag) egy oreg bacsi vett -a reklam alapjan- egy peldanyt, majd kis ido utan visszavitte, hogy o azt nem tudta hogy ehhez szamitogep is kell. :)
Ennyit a reklam erejerol...
Üdv. -
nap
addikt
''Azt gondolom, hogy a szakmai közönségnek is el lehet adni a gagyit.''
A szakmai kozonsegnek el lehet adni barmit, csak kell adni valami ajandekot, amit akkor is megkapna a szakmai kozonseg, ha nem jonne letre az uzlet, csak akkor lenyegesen kisebb valoszinuseggel. :D
Ez ma mukodo uzleti modell. pl: versenytargyalasok, palyazatok elbiralasa :( -
S.p.A
tag
Igazság szerint én még egy ATI reklámot sem láttam. M$-t is csak ami az ME-hez volt mellékelve. Tehát így egy marketinges engem nem fog meggyőzni.
Ha viszont a ''tárgyilagos'' lapokat ez befolyásolni fogja, hát akkor szerintem vmi prücök van, az biztos.... -
andorpapa
őstag
''Ez igaz az atlag userre, de hamis a prohardver olvasotaborara.''
Annak ellenére, hogy rohadt sokan (sőt egyre többen) olvassák a PROHARDVER!-t, van egy olyan érzésem, hogy az ATI még most is főleg az átlag userekből él... -
Superman
nagyúr
válasz
CsendPenge #6 üzenetére
Azt gondolom, hogy a szakmai közönségnek is el lehet adni a gagyit. Csak meg kell keresnie a gyengéjüket. Teszem azt az informatika, mint minden más szakma, vagy tudományág, manapság már annyira specializálódott, hogy nincs az az ember, aki mindenhez értsen és mindent tudjon, mert akkor semmit sem tud.
Állítom, hogy én el tudnék adni egy szakmai közönségnek is egy szoftvert, ami ugyan csillogó - villogó kívül, de belül sajnos a leggagyibb. -
andorpapa
őstag
Csak 1 kérdés: szerinted egy termék sikerét (és ezáltal a cég anyagi helyzetének javulását) hány százalékban dönti el a termék valódi képessége, és hány százalékban a marketing? Van egy olyan érzésem, hogy a mai világban a második tényező is igazán jelentős szokott lenni...
-
andropov
csendes tag
Egy rohadt menedzser, nem is mernok, vagy fomernok, vagy valami. Es ez meg hirt is kap. Ugy latszik pangas van...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Crucial 240GB SSD eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest