Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #35 üzenetére
30k alatt kicsivel nagykerben, szinte egy arban van a msi 128mb-os 6600 Diamond kartyajaval, par 10ft az elteres az msi x1300pro 256mb verzio javara
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rudi
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #35 üzenetére
Mint a hasonló felállású sima MSI 6600, 30k környékén. Azzal talán még partiban is van, de remélhetőleg lemegy még az ára.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rocket
nagyúr
Szepen csordogalnak az xl-ek, sapphire,club3d,his kartyakat mar lehet kapni europa jobbik felen
-
-
K.K.
csendes tag
És már lehet is rendelni, jövőhéten szerintem megjelenik a kiskeres árlistákba. De csak a jobb helyeken! Szerintem!
-
anulu
félisten
nekem is az van fent legalább látni fogom, hogy pontosan mi is a helyzet
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
egyetértünk. fLeSs-nek, ill. a PH! íróinak hiszek én is
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
hmm, ez az első mondtaod nagyon sokat sejtető! várjuk a cikket!
-
fLeSs
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #15 üzenetére
Jövő hétfőn lesz róla cikk.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #12 üzenetére
Fantasztikus, és ezért vennél egy amúgy összességében lassabb kártyát drágábban? A szögfüggetlen AF tényleg jó dolog, csak kár, hogy alig látszik a játékokban (vagyis ha nem figyeled, akkor semennyire).
Én ha választanék, akkor GTX-et vennék, de mivel a Q3-on kívül mást játékot el sem indítok a gépemen, ezért a 9800 Pro is megteszi."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Ősember
őstag
válasz Alvin_ti4200 #7 üzenetére
az egy dolog hogy valakinek az egyik nagykerben vannak ismerösei és olcsobban tud hozni cuccokat, de az hogy a megjelenés elött egy honappal már szállitják neki a krtyát, hát azt meglásdnám! sok sikert az uj akrihoz, ha megvan szolj!
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
X Factor
addikt
Nekem 2 is, de csak a CF miatt,ha lúd akkor már legyen kövér
Jaj, most nézem hogy az ott nem nevetős hanem kacsintós smiley, ergo én azt hittem viccelsz, ha nem akkor sry...
[Szerkesztve]Make things work
-
fLeSs
nagyúr
hibát követsz el.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
senior tag
Te is a mütyürkék, bigyókák, meg a vas miatt vennéd? Aztán ki vele a telepre és eladni vagy 2k-ért...
Mondjuk ha minden igaz, akkor rajta a venti nyáron egy ratyibb klímával is felér... Ugyanúgy hajtja feléfd a meleg levegőt...╮(╯ل͜╰)╭ Now we're the ones who help to set the sun... ( ͡ _ ͡°)ノ ♫
-
X Factor
addikt
Tök jól nézz ki az x1800xt, mondjuk ugysem ez lenne amiért megvenném
Make things work
-
rocket
nagyúr
Tul sok a fekete a matricakon meg a dobozon is, eddig a gigabyte viszi el a palmat, a ''kitud szebb matricat ragasztani a referencia kartyara'' vesenyben
-
Ősember
őstag
akkor neked most a nálad jobb sorsu gyerköcökkel vagy a megjelenés idöpontjával kapcsolatban van gondod? gondolom a megjelenés idöpontjával, mert még nem tudsz ilyen kártyát venni, mi? békén lehet hagyni mindenkit, aki jobban szereti a gépét, mint saját magát vagy mittudomén!
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
csudri
őstag
''Az új kártyák megjelenésének pontos ideje egyelőre nem ismert, de vélhetően még ebben a hónapban, de legkésőbb jövő hónap közepéig a boltok polcain is találkozhat az új modellekkel a vásárlóközönség.''
Hja, persze, itthon meg épphogy be tudja majd pottyantani a Jézuska a fa alá a sok kis $$$köcsögnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest