Aktív témák
-
Burgikukac
csendes tag
a 2/3 rész a következő képpen szokott működni:
1, közös vállalati -egyetemi/állami kutatóhely k+f projektje. Mo-n alig van, a jogi háttere meg úgy rossz, ahogy van.
2, a vállalatok saját innovációs tevékenységéből - ezen a tanulmány aligha változtat, az innovációs adó vagy járulék (nemtom, h hívják) meg arra lesz jó, hogy Marikát, a takarítónőt kinevezik k+f munkatársnak, hogy megússzák a befizetését. papíron egyből megugrunk 2%-ra, csak teljesítmény nincs mögötte
3, nem vagyok multiellenes, mert egy jól működő infóklaszterhez ők is kellenek. csak KKV nem nagyon indul, mert akinek van ötlete az megtartja inkább magának, mert szinte lehetetlen egy kezdő vállalkozásnak elindulni. -
Burgikukac
csendes tag
milyen písz? hol láttok olyan szervezeteket Mo-n, mint a tekes vagy a sitra a finneknél? állami kockázati tőkealap? kezdő (akár indulás előtti) vállalkozások segítése?
az országnak nem sok haszna van abból, ha 1-2 külföldi cég itt kutat. magyar vállalkozásokat szeretnék látni és magyar innovációt! -
Burgikukac
csendes tag
Ez a lóvé nem kell semmire, ezt szerintem te is ugyanolyan jól tudod, mint én. Pont ma adtam be egy dolgozatot, ugyanilyen témában. 1-2 misiért tudom csak elfogadni, hogy egy ilyen jól kitárgyalt, rengeteg szakkönyvvel és publikácóval rendelkező témában akciótervet írjanak.
Más: a pesti innovációsnak nevezett parkok sokmindenre hasonlítanak, csak tudományos parkra nem. Működő példa: Sophia-Antipolis (fra), oulu (finn)
27,5 misiből simán be lehet indítani egy inkubátorházat (ingatlanáron felül) -
Burgikukac
csendes tag
Azért nézzétek meg mire kell a pénz. A nagy büdös semmire. 27,5 misiért kimásolhatnak 100 oldalt valamelyik közgáz jegyzetből...
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest