Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• AKIspest

tag

válasz #07813632 #4471 üzenetére

Köszönöm, Wallach, úgy látom, neked átment a lényeg. ;-)

Miféle viccről beszéltek? Te jó ég! Leírom még 1x ide is, ha valaki nem értené.
    Pár dolog megviselt az elmúlt hetekben:
    1. Egy szuper tagunk (remélem ideiglenes) kilépése magánéleti okok miatt: hiányzol, Csigusz! ;-)
    2. Egy másik tagunk kirúgása úgy, hogy velem nem lett egyeztetve. Azért mégiscsak én vagyok a leader a mindenit neki! Valami oka pedig volt, hogy DigitXT leadta nekem immáron lassan fél éve! Szeretnél újra leader lenni? Visszaveszed tőlem? Nekem ez óriási hobbim lett, rengeteg melót ölök bele (még, ha nem is látjátok), imádom a csapatot, szeretem ezt csinálni. 50 embert egyengetni pedig lássuk be, nem egyszerű vezetgetni. Ugye, TZsolesz? ;-)
    3. A legjobban azonban pár negatív hangvételű komment zavart a Messenger csopiban, amikor épp alázott minket a világ két TOP4es csapata.

Erre jött a héten a megkeresés a Serbian Eagles (TOP10es csapat) leader-étől, hogy szeretnének velünk egyesülni. Ez a "divat" mostanában, ill.önerőből képtelenség a ktlen élbolyban megmaradni. Bár érdekesnek és megtisztelőnek tartottam a felvetést, azonban ezt meg pénteken udvariasan visszautasítottam. Bárkinek szívesen elküldöm erről a screenshotot priviben, aki nem hiszi el vagy csak szimplán kíváncsi a beszélgetésre.

Ettől ftlen azt vallom, hogy ez nem diktatúra. Hiába találom ki az irányt, ha az nem tetszik a csapat nagy részének. Úgy tartottam tisztességesnek, ha megkérdezem a többieket, ki, hogyan képzeli el a jövőt. Erre pár opciót felsoroltam. Szándékosan nem akartam befolyásolni. Azaz ez nem vicc volt, tök komolyan gondoltan ezt az egészet. Nagy-nagy örömömre az az opció nyert, amit a sajátomnak is érzek, és június óta csinálok is: szisztematikus építkezés, TOP magyar játékosok bevonzása. Ezen kívül jó lenne az account fejlesztésre is kicsivel jobban odafigyelni, coinokat gyűjteni.

Ennyi! Nem kell ebbe többet belegondolni. A sértődésekkel nem tudok mit kezdeni. Úgy gondolom, nem kislányok vannak a csapatban.

Új hozzászólás Aktív témák