Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3119 üzenetére
Mind1, most is elbasztam...... Az utolsó pályát képtelen vagyok megcsinálni már, de ez a hét így megy le, nem jutok végig, mert valami gebasz van. Az első 3-4 alkalommal szépen végigsuhantam vele, de már nem fog menni többet, érzem.....
Most máshol volt a gond, fennakadtam a hajó farán.Illetve belesüllyedt a hajóba az utánfutóm, egy bug miatt.
Úgy tűnik egyre inkább nehezebb feladatokat találnak ki a fejlesztők. Ami abból a szempontból nem kedvező, hogy megszerettessék az emberekkel a játékot, ettől inkább el megy a kedvük, hisz nincs sikerélményük. Másrészt az van, hogy nyúlj a bankkártyádhoz, és tegyél bele vagy 20K-t, ha jobb járgányokat akarsz. Számomra egyre inkább ez jön le. Szinte minden upgade-el rontják a járművek képességeit is..... Nálam tuti.
misi_belucci: Igen, váltottam, és így mentem végig most rajta.
A távolság is éppen tűrhető lett a busszal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!