Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Igen csinos lett az Acer Nitro, külsőben már simán hozza az Asus ROG-ot
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Mostly Harmless
tag
erre a UGo bluetooth-os, rádiós akkus hangszóróra konkrétan rákívántam. a konyhába pont jó lenne.
nézem az oldalt, jön az első meglepetés, "az árak csak regisztráció után tekinthetők meg." jól van baszd meg, akkor regisztráljunk.
következő meglepetés: "A Mobil Digital Kft. kizárólag számítástechnikával, irodatechnikával, mobilkommunikációval foglalkozó gazdasági társaságokat illetve egyéni vállalkozókat szolgál ki. "van értelme ilyen eladókat linkelni?
(the cake is a lie)
-
general
addikt
Nagyon köszönöm a kimerítő NASos válaszokat!
-
Az enyémnek kihullott a szőre és a farkát is elhagyta valahol... Valójában csak a gumitappancsait szórta el. (farka nem is volt mert wireless)
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
icp1970
senior tag
Köszi a cikket.
-
Akula
őstag
válasz pusszycat #26 üzenetére
Nekem meg egy sima ezüst színű HP egerem van. Már tíz éve. Rohadt hangos és már az ezüst festés is lekopott itt-ott és van rajta pár karc, mer esett már le laptopról a lépcsőházban. Semmi baja és még mindig jó.
Az összes monitor egy kaptafára készül, mindegy milyen matrica van rajta.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
dagonya
aktív tag
érdemes ám utánaolvasni ezeknek a terramaszter csodáknak, konkrétan erről a tipusról itt egy teszt
https://www.smallnetbuilder.com/nas/nas-reviews/33036-noontec-terramaster-f2-220-nas-reviewedde nekem két korábbival is volt már dolgom, a konkrét tipusukat meg nem mondom, mert gyorsan töröltem is az emlékezetemből, a tapasztalataim minimum siralmasak voltak
-
citkar
addikt
Most per pillanat nálam is. Ezek szerint nem mindig érhetőek el. Ha kíváncsi vagy rá érdemes próbálkozni, tegnap nekem épp ment amikor (többször) ránéztem, de ezek szerint nem mindig elérhető.
A hardware-hez képest jó áron be lehet szerezni. A J1800-cal szerelt QNAP 251 100 ezerbe kerül legalább, Synoba nem tudom melyik felelne meg neki, azt látom, hogy a DS218+-szal hasonlították össze, az is 100k felett van.Ugyanezt a NAS-t Aliexpressről szűk 240 USD-t megveheted (igaz lehet most akciózva van és a többi NAS-t Eu-n kívülről küldik), ami kb 66 ezer Ft, ami nem sokkal olcsóbb, a cikkes 72 ezernél, de konkrétan ezt is Európából postáznák, szóval hamar ideérne és ebben benne van a házhoz való szállítás költsége is.
[ Szerkesztve ]
-
Egy microsoft egeret nyúzok immáron vagy 7 éve de félő,h túl fog élni engem Ja hogy neked is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Ringman
nagyúr
sajnos ez az általános, a g203 görgőklikkje még a viszonylag könnyen lenyomhatók közé tartozik
ugyanez a problémám nekem is az egerekkel. az optimális megoldás a 3 gomb + görgő lenne, de olyan alig van.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tutu7030
veterán
Nálam minden próbálkozásra csak a "Not found" fejléces oldal jön be, szép háttérképpel, meg ezzel a szöveggel:
"Access failed! Please confirm:
1. Whether TNAS device is online;
2. Whether TNAS.online ID has been registered;"LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
félisten
Nem is állítottam, hogy a Zyxel egy kategóriában lenne a Synology/Qnap duóval, főleg szoftverben nem.
Viszont elég komoly közösségi szoftveres világ áll mögötte , aminek azért megvan a maga értéke.De a cikkben szereplő TerraMasternél sem elhanyagolható tényező, hogy Integ CPU dolgozik benne, aminek sokak számára szintén lehet jelentősége.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
MittuDomain_
őstag
grammar nazi ON:
Csak engem zavar, hogy a gémer notinak a numerikus billentyűzete a magyar nyelvű és háttérvilágításos? Mert a szövegből ez jön le.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
-
zetor2000
őstag
Nekem egy ránézésre 8-10 éves NASom van, Qnap TS-419P+. A mai napig jön rá frissítés, tud magyarul a szoftvere, és nem csak NAS tud lenni, hanem videorögzítő. A Synology ugyanez, pepitában... Azaz nem csak klasszikus háttértár funkciókat tud megvalósítani, hanem:
Videostation: filmlejátszás bömgészőben, a tárolt tartalomból
MusicStation: ugyanaz, mint fenn, csak zenékre
Surveillance Station: IP kamera képét rögzíti, ez 1-2 kameráig díjmentes, utána licenszelni kell, de nem vészes az ára
Ezen felül minden ismert és ismeretlen háttértár szolgáltatást el tud intézni. iTunes szerver is tud lenni.
A Qnapnak van felhőszolgáltatása, amire mentheted a NAS tartalmát, ha nem éreznéd kellő biztonságban.
Egyszóval, ez sem rossz háttértár, de a Qnap/Syno cirka ugyanennyi, de sokkal több értéket kapsz mellé.
Ezen felül vannak olyan modellek, amik mellé van távvezérlő, és a NASra közvetlen rákötött kijelzőre mindenféle okosság nélkül tud filmet/hangot lejátszani. Nem tudom, mikor lehet erre szükség, de jópofa.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Dr. Akula
félisten
Jó lenne ha a mobil Ryzen nem csak ilyen Acer-Ideapad szintű vackokban manifesztálódna. Bc notiba is lehetne rakni, és nem csak 15.6"-es HP valamibe.
-
vlevi
nagyúr
Mediamartban nyomkodtam a G102-t, és az volt vele a bajom, hogy, amint rátettem a kezem, már le is nyomtam a jobb gombot. A középső gombja viszony túl kemény, márpedig azt többet használom, mint a jobb oldalit (a középsővel lehet a böngészőben a linket új lapon a háttérben megnyitni, majdnem minden oldalt így nyitok meg).
-
veterán
Asustor-t nem ismerem, de a Zyxel köszönö viszonyban sincs egy QNAP eszközzel, pláne nem szoftveres támogatottságban. Volt itthon egy NSA310-em, plusz később egy 540 is, és alap feladatokra persze jó volt mindkettő (SMB, DLNA), de a frissítés ritka volt rá, mint a fehér holló, kiegészítő appokból (pardon, csomagokból) pedig alig volt értékelhető. Egy QNAp vagy Syno ára nem azért annyi, mert aranyból van, épphogy a szoftvert és a támogatást kell megfizetni, a QNAP supportja pedig legendásan jó (igaz, nekem még soha nem volt rá szükségem, mindent megoldottam magam).
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Korábban nézegettem ezt a Terra Master NAS családot, volt pár külföldi összehasonlító teszt, amin a QNAP és a Synology jobban muzsikált, de nem találták rossznak ezt sem. Talán a szoftveres támogatottság nem volt olyan jó, kevesebb app volt elérhető, de olcsóbb. Végül az jött le, nem rossz ez, főleg, hogy olcsóbb, de személyes tapasztalatot szívesen olvasnék.
Személy szerint nem vagyok komolyabb NAS felhasznló, megnéztem a rendszerük demoját, nekem elég lenne. -
félisten
Csatlakozom a többiekhez!
Lehet, hogy ez a NAS nagyon jó. Csakhogy! Az említett Synology, Qnap, továbbá Zyxel, esetleg Asustor NAS-ok ismertek, elterjedtek, támogatottak. Bármilyen kérdésedre, problémádra azonnal találsz, kapsz tucatnyi választ, megoldást, akár magyarul is.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
snecy20
nagyúr
-
Rush77
aktív tag
Lehet hülye kérdés de csak nekem tűnik masszív átverésnek az a ROG monitor?
155k Fhd, tn, 24,5"?
Értem, hogy gémer meg freesync, 240Hz, rgb meg társai de nah.
Mondjuk ritkán játszok és akkor is régebbi cuccokkal, így nyilván biztos van akinek ez kell.[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Ez a Cooler Master CM310 egér milyen szintnek számít? árát megéri?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
veterán
Ha már ennyi pénzt rászánnál, nézelődj a QNAP-nél, vagy a Synology-nél. Én személy szerint QNAP-et használok itthon is, cégeknél is, nincs baj velük, strabilak, hosszabb távon is támogatottak. Az első általam vásárolt, egylemezes QNAP-re még mindig jönnek frissítések, pedig már van, vagy 4 éves. Főverziót is kapott egészen a közelmúltig, de biztonsági frissítések most is jönnek rá. Ez a két márka az, ami otthonra is kellően könnyen használható, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
Ez a NAS/külső ház jónak számít? Mi az ajánlott kétlemezeseknél?
Hehe, sosem voltam még első.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest