Hidegfrontos kedvezmények

Erre a hétre sem maradhatunk monitorok, noteszgépek, játékosoknak összerakott PC-k és mindenféle kiegészítők nélkül.

Kiegészítők


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Heti összeállításunkat néhány viccesebb termékkel kezdjük – itt van mindjárt az uGo Bazooka vezeték nélküli hangrendszer, mikrofon és karaokee-központ kombináció, amivel az őszi estéken elüthetjük majd az időt. A gettóblasztereket idéző hangrendszer nagyjából 13 000 forintért vásárolható meg, ezért pedig 16 watt teljesítményt (ami ráadásul RMS és nem PMPO) kapunk, természetesen Bluetooth adapterrel, USB csatlakozóval, microSD kártyaolvasóval, FM rádióval.


[+]

Nem hiányzik róla a mikrofonbemenet sem, így együtt énekelhetünk kedvenceinkkel, a hallgatóság legnagyobb örömére. A készülék, ha nem is akkora, mint egy 8 góliátelemes kétkazettás magnó, azért nem apróság, hiszen 2 kilogrammot nyom, mérete pedig 355 x 175 x 175 mm.


[+]

Ha ezt nagynak éreznénk, akkor létezik belőle kisebb változat is, Mini Bazooka néven, ami körülbelül 4000 forintba kerül. Az alapvető funkciók nem különböznek, hiszen ez is akkumulátorról üzemeltethető, van benne Bluetooth, microSD olvasó, USB bemenet és beépített MP3-lejátszó, viszont csak 200 x 90 x 90 mm és 470 gramm, így persze csak kisebb közönség előtt tudunk felszólalni vele, mivel csak 5 watt RMS teljesítményű.


[+]

Amennyiben a karaoke a mi műfajunk, az uGo kínál egy dedikált mikrofont is, amely vezeték nélkül, Bluetooth-szal csatlakoztatható az ezt támogató eszközökhöz – amennyiben pedig nem lenne ilyen a közelben, akkor saját, beépített 3 wattos hangsugárzóján keresztül hallgathatjuk vissza magunkat. A zenét microSD kártyán tudjuk eljuttatni a 6000 forintos készülékre, amely színes LED-ekkel is rendelkezik az optikai élvezet biztosításának érdekében.


[+]

Még mindig a szórakozás vizein maradva, de kicsit más kategóriába evezve, játékosoknak ajánljuk az iWay kínálatából a Cooler Master kedvező árszinten, 7410 forintért megvásárolható CM310-es egerét, melyben az optikai szenzor egy Pixart A3328-as 10 000 cpi maximális felbontással. Az eszköz jobb kézre optimalizált szimmetrikus dizájnnal, és nem hiányzik az RGB világítás sem, de azért kapunk nyolc gombot, 1,8 méteres vezetéket, illetve nagyjából 100 grammos tömeget is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Ajánlatok meleg őszi napokra

  Még nem érkezett meg az igazi ősz, de mi azért újabb notebookokat, processzorokat és sokféle kiegészítőt gyűjtöttünk össze.

 • Szeptember közepi ajánlatok

  Ezúttal nemcsak házakat, monitorokat és kiegészítőket, hanem néhány szórakoztató kültéri eszközt is bemutatunk.

 • Hardveres ajánlatok az ősz kezdetére

  Monitorokat, notebookokat és egyéb kiegészítőket gyűjtöttünk össze, és tartanak még az iskolakezdési akciók is.

 • Vissza az iskolába

  A "back-to-school" időszak örömére kijelzők és notebookok kerültek összeállításunkba, de a szórakozásról sem feledkeztünk meg.

Hirdetés