- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Egérpad topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyrészt ennek nem itt a helye. Ez lenne a szaktopic.
Egyébként arra nem gondolkodtatok, hogy feltelepítsétek a drivert a tunerhez? Esetleg másik slotba rakni.
-
hunmyke
aktív tag
Hali
Lenne egy kérdésem, bátyám konfigja dióhéjban: P4 3,4Ghz prescott, Abit IS7-E alaplap, Radeon 1950pro (AGP)
Vett bele egy Leadtek DTV2000 H Plus-t.
Amikor bekapcsoljuk a gépet leveszi a felbontást az oprendszer, és az ATi driver is behal. A TV kártyához kéri a drivert. Szóval a TV kártyát felismeri. Ha kivesszük a TV kártyát újra működik mindent.
Valakinek valami ötlete van azt nagyon megköszönném!
-
bzoley
veterán
válasz
Georgie1224 #54 üzenetére
Mégegyszer: egyik tuner sem fog neked hardveresen rásegíteni a HD adások dekódolására. Az a vga feladata. A "felvétel" meg szinte semennyi cpu időbe nem kerül, sima mentésről van szó. A hdd-nek több munkája van vele.
-
törölt tag
válasz
Georgie1224 #52 üzenetére
Rosszul tudod. A TV2000 XP meg sosem volt hw encoder-es.
A dekódolás a CPU vagy DXVA-n keresztül a GPU dolga.
-
Georgie1224
tag
Köszi a választ, engem igazán a hardveres része érdekelt volna, mert ha jól tudom a mostani tunereknek hardveres az encode/decode része. Legalábbis az én régi 2000XP-m hardveres szinten tudja a kódolást (MPEG-2).
Innen volt csak a gondolatom, hogy hardveresen tudja e dekódolni, de ha nem akkor tuti nem kell. Annak semmi értelme, hogy egy HTPC-be ha berakom nem segít bele a dekódolásba, és a processzor erejét használja a rendszer a leképezéshez.
Tudom a HTPC-k chipset-jei elvileg tudnak dekódolni (gondolok én az ATI/nVIDIA grafikus lapkáira) de ha a kártya is tudhatná, akkor, miért ne inkább csak az dolgozzon.
Így minkét chip megy, az egyik a TV adás miatt, a másik pedig a decode miatt. -
Georgie1224
tag
Én arra gondoltam, hogy még anno, amikor elkezdték a pályázat kiírását, és a csatornák számát is meghatározta akkor az antenna hungária, és ha jól emlékszem legalább 10-12 csatorna szerepelt rajta.
Egy dolog viszont igaz, hogy a kábel tv-s csatornák nem egy hamar fognak HD-re váltani.
A kábel tv szolgáltatók, meg még inkább halogatják a minőségbeni változások bevezetését. -
törölt tag
válasz
Georgie1224 #48 üzenetére
Analog rendszeren mintha több országos csatorna lenne... Pont fele ennyi (M1, retek, TV2). Akkor az is csak teszt?
-
bzoley
veterán
válasz
Georgie1224 #48 üzenetére
Azt, hogy minek lehet nevezni, az egy dolog. Én úgy nevezném, hogy egy rakás...
Sok új csatornára a közeli jövőben ne nagyon számíts. A kérdésednek csak azért nem volt semmi értelme, mert nagyon sokszor le lett már írva, több helyen is, hogy nem létezik olyan, hogy csak Mpeg-2 tuner. A szoftver lehet, hogy nem tudja, fagy fizetős extrának számít, de alternatív szoftverekből van választék. -
Georgie1224
tag
Köszönöm a válaszod, bár kissé nyers volt
.
Ott járok, ahol nincs digitális sugárzás még vidéken!
A helyzet csak az, hogy nem szeretnék úgy beruházni egy hardverre, hogy ne tudjam, hogy az képes-e az általam elvártakat teljesíteni.
Egyébként addig tesztnek lehet nevezni, amíg van ez a 6 csatorna.
Az semmi szerintem. Akkor lesz igazi a digitális sugárzás, hogyha végre mindenhol el lehet érni, és nem 6 csatorna van, amit bámulhat a lakosság. -
bzoley
veterán
válasz
Georgie1224 #46 üzenetére
Eddig hol jártál? Sehol nincs már semmilyen Mpeg-2. Tavaly December, sőt Augusztus óta minden elérhető csatorna Mpeg-4-ben megy. December óta hivatalosnak hívják nem tesztnek.
Egyébként a válasz igen, mint az összes többinél. Ti. szoftver függő. -
Georgie1224
tag
Gratula a teszthez, már vártam hasonlót.
Nekem csak egy kérdésem lenne, hogy mpeg4-et tud-e a kártya kezelni digitális jelforráson keresztül? Ugyanis a tesztrendszer megy csak mpeg2-ben jelenleg.
Tudtommal MPEG4 lesz rendszeresítve a végleges hálózatban. -
-XadAnuX+
őstag
Hát ha majd rászánom magam, hogy vegyek egy tunert, az tuti Leadtek lesz.
-
azbest
félisten
nos, néhány dolog ami a tesztből kimaradt:
- Újra lehet nézni az M1 és az M2 adását is, jelenleg 1280x1080-as felbontásban adják őket, már néhány hete megy az adás.
- A tunernek hála a távirányítóval is be lehet kapcsolni a gépet, ha engedélyezzük a biosban azt a funkciót, hogy a pci / pcie eszköz is ébresztheti. Sőt, az időzített felvétel esetén a kártyában lévő timert felébreszti/bekapcsolja a gépet, tehát nem kell mennie folyamatosan, hogyha egy későbbi időpontot szeretnénk rögzíteni.
- A dvb-t adáson 3 rádióadás is fogható. Ezek aac+ hanggal adnak, ahogy a tv2 és az rtl klub is. Sajnos a rádiókat még nem kezeli a pvr2. Többen tapasztaltuk, hogy az aac+ hangú tv adóknál szaggat a kép, valami driver probléma lehet, mert a proci nincs leterhelve.
- Az analóg rádióról sem írtál, néha a progija használata közben elfelejti érzékelni a távirányítót, de ezen kívül jól szól.(kaptam hozzá ilyen rádiós antenna kábelt is, nem a tv antenna bemenetét használja hozzá)A távirányító nekem is tetszik, ilyen feketét kaptam hozzá. A jobbra és ballra gomb együttes lenyomásával vált át, olyankor villog a bekapcsológomb
Nekem ugyan a DTV1800H tunerem van, ami kb ugyanezt tudja, mint a tesztbeli, csak pci csatlakozós (olcsóbb volt pár ezressel pár hónapja mikor vettem, tudom más chipsetes a két kártya).
Néha - főleg 3rd party progik használatakor - lefagy a tuner digitális része, olyankor vagy teljesen újra kell indítanom a gépet (hardveres reset) vagy újra kell telepítenem a szoftvercsomagot (olyankor valsz reseteli a kártyát). Onnan is látni, hogy folyamatosan világít a digitális módot jelző ledje. Egyéb tünete ennek: beragad egy csatornára és nem vált frekvenciát digitális módban (minden frekvencián megtalálja azt az adót amin beragadt)VLC playerrel remekül használható a kártya az aac+ -os tv adások és rádióadások vételére is. Ezzel nem szaggat be az adás tv2 és RTL klub estén (egyébként ha a pvr2ben a hang codec infó ablakot nézem akkor is megáll az adás, video codec ablakában viszont nem)
Menüből:
Média -> felvevő eszköz megnyitása -> felvételi mód: DVB DirectShow
dvb-t, 786000 khz, 8MHzA frekvencia természetesen attól függ melyik adótoronyra hangolunk, szegedi példa parancssorban:
M1, M2, (Hír Tv, Atv kódolva ) MR1 Kossuth, MR2 Petőfi, MR3 Bartók
vlc.exe dvb-t:// :dvb-frequency=786000 :dvb-bandwidth=8DunaHD, Duna 2 Autonómia, RTL Klub, Tv2
vlc.exe dvb-t:// :dvb-frequency=826000 :dvb-bandwidth=8A csatornák között a Lejátszás -> programok menüponttal lehet váltani az adott frekvencián belül.
-
cadgers
aktív tag
Ez a tuner rendelkezik hardveres MPEG2 tömörítéssel?
-
szab.tam
nagyúr
én nagyon szeretem a leadtek tunereket. az elsőt is egy ph-s teszt után vettem.
de mivel az analóg adások még mindig uralják a terepet, így én sokal inkább ajánlanám azokat a tunereket, amikben van hardveres mpeg2 rögzítési lehetőség. igaz 3-5 k-val többe kerülnek. pl ugyanebből a 3200-as.
azaz, (annak, aki nem tudja mi az): processzor használat nélkül képes rögzíteni az adást, amit maga a tunerkártya elvégez, már csak a kész, kódolt anyagot tolja ki a hdd-re, szinte proci terhelés nélkül. így ha több tuner van a gépben, egyszerre tudnak felvenni, minden gond nélkül. nem akadnak össsze a hangsávok, mint a szoftveres rögzítésnél, és a hang sem csúszik el. -
-
llax
senior tag
válasz
#65675776 #33 üzenetére
A "nagytesót" nem szigorúan műszaki felépítés és termékcsalád besorolás szempontjából értettem. Mindkettő PCIe, mindkettő hibrid, illetve a "nem-pvr"-ek közül tudásban ez áll a legközelebb a 3200-ashoz.
Ha a régi tunerem agyonszűrte volna a jelet, akkor az látszott volna a képen, nem látszottak volna pixelről-pixelre élesen a részletek. Emiatt is gondolok az alacsonyabb érzékenységre. Ezt nem a többi mostani tunerhez viszonyítom, henem egy régi analóg Philips tuneres kártyához.
Átmenetileg egy erősítővel tudok valamelyest javítani a helyzeten (nagyobb jelszint, de az is +zaj), de amint sikerül jó kábelt szerezni, azt cserélem ki a jel útjában lévő spittlerekkel együtt. -
bzoley
veterán
válasz
M@trixfan #31 üzenetére
Lehet, hogy nem csak érintőlegesen kellett volna foglalkoznod az ergonómiával.
Miből jutottál arra a következtetésre, hogy ocsmány? Ha csak neked nem tetszik, az egy dolog, az senki nem érdekel, vagyis nem a tervezéssel van gond, hanem vele. Ha sokaknak, vagy senkinek nem tetszik, akkor valószínűleg tényleg ocsmány, de az is valószínű, hogy akkor már változtattak volna rajta.
Nekem kifejezetten tetszik. Ha ezzel egyedül vagyok, elismerem, hogy talán velem van gond. -
törölt tag
válasz
M@trixfan #31 üzenetére
Azért az európaiak is tudnak meglehetősen idiótán tervezni (pl Terratec, a HomeCinema-juk egy rakás fos funkcionalitás szempontjából, cserébe lehet jobban néz ki).
Kérdés mire akarod használni. Ha csak nézegetni a TV-t, néha felvenni valamit, visszanézni és utána törölni, akkor elég egy buta frontend is. Szép dolog, hogy egy gombbal beállítasz valamit, csak azt nem tudod igazából, hogy mit. Viszont ha archiválás a cél, akkor azért jó tudni mi merre. Mert mondjuk TM-ban beállítod a felvételt (már amit lehet: a helyét, és azt, hogy LP, SP vagy HQ). És a végeredmény a HQ esetén 5,5-6Mbps. És ez már nekik HQ, mikor pl a hw tud akár 15Mbps-ot is. Archiválás esetén a forrást mindenképpen a lehető legkevesebb veszteséggel kell elkészítened. Nem a harmad minőségével, még ha azt HQ-nak is csúfolják! Az MPEG2 azért egy menetben 6Mbps-mal elég szépen be tud blokkosodni... És ugye akkor a finombeállítások totálisan hiányoznak mellé. A WMC és a többi frontend se különb semmivel (de a Terratec HomeCinema sem, alig kínál több beállítást). Minek veszel meg egy sokat tudo hw-t, ha a képességeinek csak 4-5%-át használod ki?
Ha már említetted a kattintások és egyebek számát. Próbálj ki egy frontendet bekonfigolni, és mondjuk a PVR2-t. Utóbbit töredéknyi kattintgatással be lehet állítani, pláne a csatornarendezést (ennyit a frontendek egyszerűségéről). A TM amúgy is primitív a csatornatémában, csak az általa használt csatornaszámokat fogadja el (ami egyébként nem felel meg a szabványos csatornaszámozásnak). Szóval lesz egy 126-os, egy 12-es egy 65-ös, stb csatornád. Nem 1-től x-ig, mert az nyilván nem elég felhasználóbarát. Ennyit a funkcionalitásról. A menüben bohóckodásról már ne is beszéljünk...
llax: A PxDVR3200 H nem a PxDTV2300 H nagytestvére, teljesen más a két kártya. A PxDVR3200 H a Sonora családba tartozik, a testvérei a PxTV1200 és a PxPVR2200. A PxDTV2300 H testvére az ExDTV2300 H. A nagytestvér a PxDVR4300 DH lenne, csak ugye a mai napig sem került forgalomba.
Egyébként nem biztos, hogy kevésbé érzékeny. Inkább csak arról van szó, hogy a Leadtek nem a szénnészűrést, hanem az eredeti jel minél jobb megőrzését tartja fontosnak.
-
llax
senior tag
Február óta van egy ilyenem...
Nekem gondjaim vannak az érzékenységével, legalábbis a nagyon öreg (2002?) Hauppauge tuneremhez képest. A régi tunerem a legtöbb kábeladást tökéletes minőségben vette, a Leadtek-kel kivétel nélkül többé-kevésbé mind zajos. Igaz, hosszú (15m), gyenge minőségű, vékony (=garantáltan nagy csillapítás) kábel vezet hozzá a spittlertől, így a csodát a kábel cseréjétől várnám, ha kapnék valamilyen jobb minőségű, alacsonyabb csillapításút (jó lenne akár az RG6U-is, ha kapnék belőle "nem kínait")...
A tuner szolgáltatásaival viszont elégedett vagyok.Nagyon elégedett voltam a Hauppauge tunerrel, szívem szerint nem is cseréltem volna, de nincs hozzá Vista driver... Gondolkodtam a "nagytesó", pvr3200h megvételén is, de a mai CPU-k mellett feleslegesnek találtam a hw mpeg tömörítést.
-
M@trixfan
addikt
válasz
#65675776 #24 üzenetére
Ha nem ilyen ízlésrombolóan ronda lenne a szoftver akkor is jól működne. Tipikus kóreai, kínai, stb tervezés ahol soha sem veszik észre, hogy a kevesebb több. Még a japán kocsiknál is mindig ott van egy-két vonal amivel agyonvágják a nagyvonalúságot. Ha semmit sem csináltak volna és hagyják a Windows alap megjelenítésében akkor már normálisabb lenne.
Az meg már megint más kérdés, hogy feltétlenül kell-e ennyi mindent állítani és miért nem alapból megy minden pöccre. Nekem pl. 20% falárat simán megér ha nem ezt kell bámulnom állandóan és nem kell mindent állítgatnom.
Az utolsó mondat eléggé paradox. A dizájn maga funkcionalitás egyik sarokköve. Ezt mondjuk rengetegen keverik, nem is csodálom a sok fölöslegesen csicsás kacat közepette amivel el van árasztva a piac. Bármilyen hardver/szoftver/termék esetén a legelső kapcsolat a termékkel amikor ránézel, a szobád része, a kezedben van, stb... Ez már rengeteg különböző dolgot kivált az emberből és még nem is használtad.
Ez után jön be a képbe a funkcionális dizájn és ergonómia. Elárulom neked, hogy baromira hátráltatni tudja a funkcionalitást egy ilyen ocsmány tervezés. Én csak érintőlegesen foglalkoztam ergonómiával és csak belepillantottam pár megdöbbentő szoftverergonómiai témába. Embertelen pontossággal mérik a mikrofrusztrációkat és azt, hogy hány klikkből/parancsból valósítasz meg valamit. Mindezt pulzus, pislogásszám, légzésszám rögzítése mellett
Szóval a lényeg az, hogy a dizájn és funkció nagyon szorosan össze van kötve.
-
bzoley
veterán
Sokkal többet én sem tudok hozzá tenni. daa-raa tudja, mennyit görcsöltem a géppel, mire elértem, amit akartam. De elég okosan összeválogatni az alkatrészeket, és máris kussban van a gép. Persze mindenkinek más az igénye. Én az extra szolgáltatásokra szavazok, és a kényelemre.
Ha olyan helyen járok, ahol "csak" sima tévé van, már az zavar, hogy nem írja ki, milyen műsor megy -
törölt tag
20k-ért és csak lemezre vesz fel, gyakorlatilag konfigurálhatatlan. Illetve kell még hozzá egy TV is.
PC-t is lehet ágyból nézni, nem fogyaszt még 200W-ot sem, és nem zúg ha ésszel van megépítve.
Emellett ha a gép előtt töltöd napod jó részét, akkor megint csak a tunerkártya a jobb megoldás.
-
g@bo
nagyúr
asztali felvevők mellet, miért jó a tv kari?
-
M@trixfan
addikt
Jó dolgokat csinál a Leadtek csak a kezelőfelület valami embertelenül gusztustalan. Először azt hittem szétesett a kép a böngészőben mikor megláttam
-
bzoley
veterán
Iegn, van. Legalább is a rajzon. A gyakorlat ettől teljesen eltér. A legtöbb esetben tetőantennára van szükség, így is lett tervezve a rendszer, de ez már sokszor le lett írva. Az adó közelében szintén nem szerencsés próbálkozni, mert nagy terület lefedésére van beállítva az adó, ami azzal járhat, hogy a közeli helyek fölött simán elmegy a jel, ha nem vagy elég magasan. Ráadásul a tervezett teljesítmény töredékével sugároznak az adók, szóval fölösleges ilyen térképeket nézegetni, nem fedik a valóságot, még akkor sem, ha tíz méteres magasságra érvényes. A helyzet BP-en gyakorlatilag szar. Talán jövőre jobb lesz valamivel.
daa-raa:
A távirányítót eddig szerencsére mindenki csak dícsérte. -
opera11
tag
"De mint tudjuk lényegtelen, hogy van-e antenna a csomagban, ebben az országban ez sem használható, eltekintve egy-kélt kivételes helytől."
Ezt nem teljesen értem, pl Budapest teljes területén van digitális adás, nem? Térkép
Viszont van nagyobb gond is
Ha jól tudom, akkor az adás Budapesten a Széchenyi hegyről jön én meg onnan légvonalban kb 3 km-re vagyok, a hama antenna meg pont jó irányba néz ki az ablakon és nem találja a digitális jeleket, analogot behozza, de hát az a kép olyan is...
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
Tesztet éppen bzoley billentyűzetéből már egy éve is olvashattál volna róla...
Thrawn: Miért zabál nálatok ennyi RAM-ot a PVR2? Nálam 25MiB körül simán beéri. CPU használat meg azért változó, a valós átlagot a Resource Monitor egészen jól megmondja.
Egyébként meg profil Másolás és széné lehet konfigolni. A PVR2 szerencsére nem frontend.
Zotya84: PVR2-ből nemrégiben jött ki a 24. Bár Zhe-Feng-en is még csak a 22 van fent...
Micsoda problémázás a távirányítóval... Én nem is használom, pedig van itthon egy pár Leadtek-es (mondjuk annyi nincs, mint bzoleynak)...
-
bzoley
veterán
A vásárláskor, vagy előtte meg lehet nézni a dobozt, ill. a gyártó oldalát, hogy mit tartalmaz a doboz, így megelőzhető a koppanás. De mint tudjuk lényegtelen, hogy van-e antenna a csomagban, ebben az országban ez sem használható, eltekintve egy-kélt kivételes helytől.
A PCI Audió nem hivatalos feature, vagy működik, vagy nem. Jelen kártya esetében igen, én csak úgy használom. Csak normális hangkártya, ill. alaplap kell hozzá
-
opera11
tag
Háhá, pont pár napja lettem egy ilyennek a tulaja
Mondjuk én főképp DVB-T- re használnám, csak koppantam, hogy nincs hozzá kis antenna
A hang sem akart átjönni a PCI Express foglalaton azzal a reg fájlal sem, de most + 1 drót nem számít
Az FM rádió érzékenysége viszont nagyon zsír, Budáról fogható a Kékesi adás és valamelyik adónál nincs is különbség a Széchenyi-hegyihez képest. (Jó persze, a Kékesi gondolom izmosabb
)
A távirányító érzékenysége meg tényleg nagyon jó
-
Borgi
aktív tag
hi
tetszetős bár nekem egy PxPVR2200-asom van ami digitálisat nem tud amíg használtam tv adást addig nagyon meg voltam vele elégedve, és csináltam sok szép csili-vili felvételt is amibe mondjuk furcsa volt hogy egyik felvétel se lett jó ha nem a hardveres kódolást használtam. erre vajon tud valaki valami ötletet? mondjuk hardveres mpeg2 tömörítéssel meg csodás a felvétel minden tekintetben ezért azt is használtam
üdv,
Borgi -
peti_s
addikt
Tényleg jó teszt lett. A Story TV-s képen Higi bébi nagyon odavág.
-
hibavissza
veterán
Tuner kártya...OC? Oszt ezen jobban fut a krájzisz?
HD tv itt a balkánon miazmá! Oszt sz adót meg sokajják! -
LackoMester
addikt
nagyon jó teszt,értékes infokat kaptam
hát a digitás müsorszórás még elég gyerekcipöben jár...na meg ugye a TV2 és a RTL a legkisebb sávszélt vásárolta...sajnos ez minöségileg érzödik...
van egy MSI tévékarim XP alatt egész jól futott a sp3-ig,azt annyi...nemhajlandó müköni...
Vista alatt is esélytelen(nincs driver)... -
Killing
addikt
Én már megjártam a leatekkel.A VC100XP digitalizáló kártyámat nem képes felismerni a PVR2.
-
gfefe
őstag
nekem ehez képest egy régi karim van, de ezek a leadteh karik nagyon jók.... én momentán az infra vevő egységet a házon belül ragasztottam fel mert így nem rontja az öszképet és így is tökéletesen veszi a jelet.
-
Motion_Blur
félisten
2 napja jött meg a kártya, és holnap lesz bekötve. pont jókor írtad a tesztet
-
bzoley
veterán
...beépítve tartalmazza az UPC és a T-Kábel csatornáinak listáját...
Ez egy régebbi verzió, vagy a Live Update-tel érkezett frissítés tulajdonsága lehet. Az újabb verziók nem tartalmaznak ilyen információt, mert inkább zavaró, mint hasznos, törölve lett. A hozzá való ini fájl külön letölthető, jóval több szolgáltatóval, és várossal(a felhasználók frissítik)
A WMV fájlokba történő rögzítés esetében már nem az eredeti, forrásnak megfelelő méretű kép kerül rögzítésre, hanem annak kicsinyített változata, ráadásul csak 386 kbps-os adatsebességgel.
Ez persze csak az adott profilban beállítottaktól függ. Amúgy minden, nem Mpeg2 felvétel készítése kissé problémás, de Mpeg2-n kívül más formátumban rögzíteni amúgy sem túl bölcs dolog (kivéve tömörítetlen).
A digitális adás vételével rögtön akadt egy probléma, ugyanis a tuner dobozában nem találtunk ehhez való antennát.
Valóban. Viszont amelyikhez adnak, azzal sem lennél boldogabb. A szolgáltatás egyelőre szándékosan ellehetetleníti a botantennás vételt a legtöbb helyen a mobiltévé erőltetése miatt(tetőantennás vétel).
Sajnos az EPG információk valami okból kifolyólag, aminek miértjére nem tudtunk rájönni, értelmezhetetlen karakterek formájában jelentek meg.
A kérdőjel nem értelmezhetetlen
Egyszer csak ki lesz javítva. Amíg az AH nem piszkált hozzá, rendesen működött.elférne már benne például az EVR támogatás,
Folyamatban. -
^Clown
addikt
Köszönjük, jó teszt lett.
Szerintem még 2011 után is jó sokáig csak felkonvertált tartalmakat tudunk majd "élvezni". Csak tudnám, hogy a kertévék hová teszik az írtózatos reklámbevételeiket, ha nincs pénzük fejlesztésre
-
Zotya84
őstag
Az az EVR támogatás nagyon hiányzik nekem is. a PVR2 még a 955BE procin is 100%ra tudja terhelni az egyik magot... (PxDVR3200H - tehát a nagytestvér) De bzoley és daa-raa aszonta, hogy ez driverhiba, és így, hogy jön lassan a W7, talán kijavítják; de azt is mondta, hogy - remélem jól emléxem - lassan készülget a PVR3 is már (mondjuk szerintem is, mert PVR2-hözt nem nagyon jön mostanmában javítás...)
A táviránytót meg tényleg sokadikat adnak hozzájuk, én még a fehér V2-t kaptam, és tökéletesen elégedett vagyok vele, a jelerőssége meg mondhatni tökéletes, még takaró alól is veszi a jelet, igaz ott már a szenzor felé kell irányítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a PxDTV2300 H analóg és digitális tévéműsorok vételére is alkalmas, PCI Express foglaltba illeszkedő tunert.
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest