Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

válasz Danex #101 üzenetére

" akinek volt egy 1.5-2éves középkategóriás kártyája az elég jól tudott cserélni"

Lehet, nem tudom, én nagyon vártam a 30** szériát, mert a 1060-am (for the record: ami azóta is megvan....) cseréltem volna, de valahogy elmulasztottam azt a két napot, amikor "megérősen" - ha egyáltalán volt a piacon 30** kártya - tudtam volna cserélni.

+ #102Reggie0
    "Az, hogy mi árt kinek azt lehetne sorolni."
    "Meg mindig sokkal kevesebb kart okoz, ha..."

Mondjuk az autókkal, és lentebb a turizmussal nálam pont betaláltak, igen, rohadtul károsak, és ennek hangot is szoktam adni, hogy nem igazán érdekel hogy hányan élnek a turizmusból (ha 50 év múlva elönti a partok 30km-es környéként az óceán, hol lesz a turizmus?), hányan akarják látni Párizst 15 eurós repjeggyel, és kinek hogyan van/nincs sárgabusz a szomszéd városba, csak napi kétszer, ami miatt be kell izzítani (egymagában persze) a húszéves koromgyár Vectrat, stb.
    Amíg csak abban tudnak gondolkozni az emberek, hogy "A" vagy "B", opció létezik, hja és amúgy a "B" hülyeség, az "A"-t meg ne kérdőjelezze meg senki mert én azt választottam... nincs miről beszélni.

Nálunk a lakótelepen a (szabálytalanul) parkoló autók letapossák a füvet, a helyén dagonya lesz, aztán jön az "érv" hogy itt úgysincs már zöldfelület, aszfaltozzuk le és akkor nem a sárban kell állnia az autóknak, és még parkolóhely is lesz. Szerencsére még csak szájtépésnél tart a dolog, de nincsenek illúzióim, az emberek a saját pillanatnyi előnyeikért bármit feláldoznak.

Azért mert van végtelen+2 káros dolog, borzasztó ovis, dedós, nevetséges érv hogy a végtelen+3. is elfogadható, mert abból csak az következik, hogy lesz végtelen+4. amire ugyanazt mondja valaki más. Akkor inkább korlátozzuk a meglévőket is (legalábbis ha akarunk még ezen a bolygón 1-200 évet az utódainknak). Szóval ez a példa (nálam) nem nyert :N

Az meg hogy egy szem kártya árát bányássza ki... van valami mondás a sok kicsi sokra megy témában.... ugye 20-30W idle (khmm 0 kikapcsolt khm) helyett 2-300W az egy kártyánál/cpu-nál is 10x növekedés, 1000-10000-100000 bányásznál is 10x növekedés az energiafelh... pazarlásban.

Új hozzászólás Aktív témák