- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
" akinek volt egy 1.5-2éves középkategóriás kártyája az elég jól tudott cserélni"
Lehet, nem tudom, én nagyon vártam a 30** szériát, mert a 1060-am (for the record: ami azóta is megvan....) cseréltem volna, de valahogy elmulasztottam azt a két napot, amikor "megérősen" - ha egyáltalán volt a piacon 30** kártya - tudtam volna cserélni.
+ #102Reggie0
"Az, hogy mi árt kinek azt lehetne sorolni."
"Meg mindig sokkal kevesebb kart okoz, ha..."Mondjuk az autókkal, és lentebb a turizmussal nálam pont betaláltak, igen, rohadtul károsak, és ennek hangot is szoktam adni, hogy nem igazán érdekel hogy hányan élnek a turizmusból (ha 50 év múlva elönti a partok 30km-es környéként az óceán, hol lesz a turizmus?), hányan akarják látni Párizst 15 eurós repjeggyel, és kinek hogyan van/nincs sárgabusz a szomszéd városba, csak napi kétszer, ami miatt be kell izzítani (egymagában persze) a húszéves koromgyár Vectrat, stb.
Amíg csak abban tudnak gondolkozni az emberek, hogy "A" vagy "B", opció létezik, hja és amúgy a "B" hülyeség, az "A"-t meg ne kérdőjelezze meg senki mert én azt választottam... nincs miről beszélni.Nálunk a lakótelepen a (szabálytalanul) parkoló autók letapossák a füvet, a helyén dagonya lesz, aztán jön az "érv" hogy itt úgysincs már zöldfelület, aszfaltozzuk le és akkor nem a sárban kell állnia az autóknak, és még parkolóhely is lesz. Szerencsére még csak szájtépésnél tart a dolog, de nincsenek illúzióim, az emberek a saját pillanatnyi előnyeikért bármit feláldoznak.
Azért mert van végtelen+2 káros dolog, borzasztó ovis, dedós, nevetséges érv hogy a végtelen+3. is elfogadható, mert abból csak az következik, hogy lesz végtelen+4. amire ugyanazt mondja valaki más. Akkor inkább korlátozzuk a meglévőket is (legalábbis ha akarunk még ezen a bolygón 1-200 évet az utódainknak). Szóval ez a példa (nálam) nem nyert
Az meg hogy egy szem kártya árát bányássza ki... van valami mondás a sok kicsi sokra megy témában.... ugye 20-30W idle (khmm 0 kikapcsolt khm) helyett 2-300W az egy kártyánál/cpu-nál is 10x növekedés, 1000-10000-100000 bányásznál is 10x növekedés az energia
felh...pazarlásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest