Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerintem annyira nem számít, hogy mi a referenciaplatform. Azért elég jó már a rendszer támogatása, hogy ez ne legyen komoly tényező a SoC kiválasztásakor. Biztos van olyan gyártó, akinek számít, de szerintem a többséget már nem érdekli.
Amúgy én úgy gondolom, hogy ez a lapka a Windows 8-hoz készül. Az IGP tudása eléggé kemény. A konfigurációt nem tudjuk, de ha MP4-es, akkor az annyit tekerhet, mint egy AMD Z-01. Az azért eléggé tisztességes, pláne, hogy az AMD Z-03 is ugyanazt tudja, mint a Z-01, csak feleannyi átlagos fogyasztás mellett. Ha az Apple A5-höz hasonlítunk, akkor úgy 4-5x-ös a tempóelőny mindkettőnél. Persze mindez akkor érvényes, ha tényleg MP4-es a konfig. Itt majd az a kérdés, hogy a mennyit fogyaszt átlag, mert ennek a teljesítménynek ára lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Call of Duty: Black Ops 6
- Linux felhasználók OFF topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest