- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerintem annyira nem számít, hogy mi a referenciaplatform. Azért elég jó már a rendszer támogatása, hogy ez ne legyen komoly tényező a SoC kiválasztásakor. Biztos van olyan gyártó, akinek számít, de szerintem a többséget már nem érdekli.
Amúgy én úgy gondolom, hogy ez a lapka a Windows 8-hoz készül. Az IGP tudása eléggé kemény. A konfigurációt nem tudjuk, de ha MP4-es, akkor az annyit tekerhet, mint egy AMD Z-01. Az azért eléggé tisztességes, pláne, hogy az AMD Z-03 is ugyanazt tudja, mint a Z-01, csak feleannyi átlagos fogyasztás mellett. Ha az Apple A5-höz hasonlítunk, akkor úgy 4-5x-ös a tempóelőny mindkettőnél. Persze mindez akkor érvényes, ha tényleg MP4-es a konfig. Itt majd az a kérdés, hogy a mennyit fogyaszt átlag, mert ennek a teljesítménynek ára lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest