Új hozzászólás Aktív témák

• hengerPHanda

tag

válasz Vakegérke #18 üzenetére

ABE megfelelően étkezik, én főzök elég sótlanul, mert mindig félek, h elsózom, ezért kevés sót teszek mindenbe.

A három kérdésre pedig a válasz:
    1. Egyszer evett, aztán szedett még egy tányérral, majd nem sokkal később újabb tányért láttam a kezében :)
    2. Hozzászoktam, hogy otthon viszonylag nagyobb adagokat kell főznöm, nem nagyon tudok ettől szabadulni, így itt is kb. ugyanannyit főztem. Plusz este jött haza ABE Anyukája, gondoltam neki is maradjon :)
    3. A gyomrának az űrtartalma elég változó, olykor kevesebbet, olykor többet képes magába fogadni, ez az adott étel minőségétől is függ. Ez most nagyon finom lehetett, ha három nagy tányérral belapátolt :)
    Szeretett társam pedig nem tud kienni a vagyonomból, ugyanis most náluk vendégeskedem, így inkább én vagyok az, aki kieszi őket. :D

Tulipanti:
    Köszönjük szépen, remélem egyszer majd én is arról számolok be, hogy bizony már évek óta ABE a párom :) Nagy példa vagytok előttem Symbivel :)

Művnőm:
    Neked már privátban írtam ugyan, de szívesen. Ígéret szép szó.... :)

Samus:
    Sajnálom, ami veled történt. Nekem sem volt ez az év fenékig tejfel. A Nagyim pl kórházban van június óta, utólag mondták el, hogy többször élesztették már újra, Karácsony előtt (dec.22-én) pedig azzal fogadott az orvos a Kórházban, hogy 48-72 órán belül kiderül, h egyáltalán életben marad-e, nem tudják mi történt és csinálni sem tudnak vele semmit. Másnap már nevetve mesélte, h miket hallucinált, teljesen magánál volt. Később erről is szeretnék írni.
    Ebből csak azt akartam kihozni, h fel a fejjel, minden okkal történik és minden rossz után történik vmi jó is... Csak légy türelmes és várj....

Új hozzászólás Aktív témák