- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
hengerPHanda
tag
válasz
Vakegérke #18 üzenetére
ABE megfelelően étkezik, én főzök elég sótlanul, mert mindig félek, h elsózom, ezért kevés sót teszek mindenbe.
A három kérdésre pedig a válasz:
1. Egyszer evett, aztán szedett még egy tányérral, majd nem sokkal később újabb tányért láttam a kezében
2. Hozzászoktam, hogy otthon viszonylag nagyobb adagokat kell főznöm, nem nagyon tudok ettől szabadulni, így itt is kb. ugyanannyit főztem. Plusz este jött haza ABE Anyukája, gondoltam neki is maradjon
3. A gyomrának az űrtartalma elég változó, olykor kevesebbet, olykor többet képes magába fogadni, ez az adott étel minőségétől is függ. Ez most nagyon finom lehetett, ha három nagy tányérral belapátolt
Szeretett társam pedig nem tud kienni a vagyonomból, ugyanis most náluk vendégeskedem, így inkább én vagyok az, aki kieszi őket.Tulipanti:
Köszönjük szépen, remélem egyszer majd én is arról számolok be, hogy bizony már évek óta ABE a páromNagy példa vagytok előttem Symbivel
Művnőm:
Neked már privátban írtam ugyan, de szívesen. Ígéret szép szó....Samus:
Sajnálom, ami veled történt. Nekem sem volt ez az év fenékig tejfel. A Nagyim pl kórházban van június óta, utólag mondták el, hogy többször élesztették már újra, Karácsony előtt (dec.22-én) pedig azzal fogadott az orvos a Kórházban, hogy 48-72 órán belül kiderül, h egyáltalán életben marad-e, nem tudják mi történt és csinálni sem tudnak vele semmit. Másnap már nevetve mesélte, h miket hallucinált, teljesen magánál volt. Később erről is szeretnék írni.
Ebből csak azt akartam kihozni, h fel a fejjel, minden okkal történik és minden rossz után történik vmi jó is... Csak légy türelmes és várj....
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest