Új hozzászólás Aktív témák
-
hengerPHanda
tag
válasz
művésznő4 #62 üzenetére
Igen, csak ott OPerátornak hívták, én vigyáztam a közösségre, moderáltam, ami nem odavaló, stb...
A két kép nagyjából egyidőben készült, csak az egyiken van rajtam smink, a másikon nincsNekem akkor is a menyasszonyos képek a kedvenceim, úgy gondolom azok az egyetlenek, amik jól sikerültek, de még abból se mindegyik
-
hengerPHanda
tag
válasz
Vakegérke #18 üzenetére
ABE megfelelően étkezik, én főzök elég sótlanul, mert mindig félek, h elsózom, ezért kevés sót teszek mindenbe.
A három kérdésre pedig a válasz:
1. Egyszer evett, aztán szedett még egy tányérral, majd nem sokkal később újabb tányért láttam a kezében
2. Hozzászoktam, hogy otthon viszonylag nagyobb adagokat kell főznöm, nem nagyon tudok ettől szabadulni, így itt is kb. ugyanannyit főztem. Plusz este jött haza ABE Anyukája, gondoltam neki is maradjon
3. A gyomrának az űrtartalma elég változó, olykor kevesebbet, olykor többet képes magába fogadni, ez az adott étel minőségétől is függ. Ez most nagyon finom lehetett, ha három nagy tányérral belapátolt
Szeretett társam pedig nem tud kienni a vagyonomból, ugyanis most náluk vendégeskedem, így inkább én vagyok az, aki kieszi őket.Tulipanti:
Köszönjük szépen, remélem egyszer majd én is arról számolok be, hogy bizony már évek óta ABE a páromNagy példa vagytok előttem Symbivel
Művnőm:
Neked már privátban írtam ugyan, de szívesen. Ígéret szép szó....Samus:
Sajnálom, ami veled történt. Nekem sem volt ez az év fenékig tejfel. A Nagyim pl kórházban van június óta, utólag mondták el, hogy többször élesztették már újra, Karácsony előtt (dec.22-én) pedig azzal fogadott az orvos a Kórházban, hogy 48-72 órán belül kiderül, h egyáltalán életben marad-e, nem tudják mi történt és csinálni sem tudnak vele semmit. Másnap már nevetve mesélte, h miket hallucinált, teljesen magánál volt. Később erről is szeretnék írni.
Ebből csak azt akartam kihozni, h fel a fejjel, minden okkal történik és minden rossz után történik vmi jó is... Csak légy türelmes és várj.... -
-
hengerPHanda
tag
-
hengerPHanda
tag
Szabad, de attól függ kire
Vans?:
Neked is köszönömMűvnőnek megígértem egyszer valamikor, hogy publikálom a megismerkedésünket, tegnap éreztem, hogy eljött az idő és van ihlet is. Remélem a tartalom és a helyesírás is renden van, arra igyekeztem ügyelni, hogy érdekes legyen, meg igényes is.
Ugyan bizonyos részletekre mindketten máshogy emlékszünk, de szerintem mindegy is, a lényeg mindig ugyanaz. Együtt vagyunk és szeretjük egymást
-
hengerPHanda
tag
madstunt, e=mc², Nordic:
Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest