Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Épp leakatam írni h. cégeknél se feltétlen mindegy h. raid1 vagy raid 5 végett hány HDD ül a NAS-okban stb...
Aztán rájöttem, hogy de
Nálunk is 2 terás WD Raid-ből van kb 32 db, ezekből a 6 terásokból ha lenne vmi profi verzió akkor ezt a mennyiséget harmadolni lehetne. Nem létszükséglet, de hasonló ár mellett nyilván inkább ilyeneket használna az ember.Akik szerint x meg y elég és nem értik. Nekem is volt idő h. nem értettem az 500-asom mire nem elég, azt tessék, ma sok játék 20+giga, és ha filmet/sorozatot néz az ember és nem avi-ban néz az se éppen 300 mega. És akkor még ott vannak akik dolgoznak, családi képeket, videókat tárolnak stb...
-
DMG
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én ekkora adatmennyiség mellet inkáb valami Raid5-ös védelemmel építenék tárolót, nagyvállalati környezetben sem szerencsés ekkora diszkekből építkezni, a kisebb performancia miatt, persze ha a jelenlegi Terra helyét átveszi a Peta, akkor már més lesz a kérdés, az adatok csak nőnek és nőnek.
Egyszóval én is csak valami Torrent tárolásra tudnám elképzelni.
-
AMn3t
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
például ha fotózól, ne adj isten raw+jpeg kombóban ... vagy ne adj isten videeókat is készítesz mellé
és ha még zenét is hallgatsz mellé mondjuk flacban
igen hamar be tud tellni bármi, ha nem csak filmet nézel amit seed után letörölsz

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rypejakten
üzenetére
Youtube is ilyesmiken csücsül. Ott már fontos, hogy egy helyre minél több tárhely jusson.
-
tgabi333
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Pl itt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nálunk is 2 terás WD Raid-ből van kb 32 db, ezekből a 6 terásokból ha lenne vmi profi verzió akkor ezt a mennyiséget harmadolni lehetne. Nem létszükséglet, de hasonló ár mellett nyilván inkább ilyeneket használna az ember.