Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bLaCkDoGoNe

veterán

válasz FixY67 #37 üzenetére

Remekül leérvelted, gratulálok.

pzstm: Nyugodtan mondd, én is használtam tabletet, utáltam. Abban a formában, ahogy anno MS-ék megcsinálták, zsákutcának tartom (ez is sok évvel ezelőtt volt, XP-vel, hogy a W7 hogy teljesít, azt nem tudom). Tetszik vagy sem, az Apple egy dologhoz nagyon ért: hogyan tegyen egy rendszert könnyen, kényelmesen használhatóvá anélkül, hogy mókolni kellene vele. (Szemben az MS rendszerekkel, ahol a mókolás elengedhetetlen feltétele a rendszer normális használatának.) Természetesen van rendszer, amit szabadabban bővíthetsz, de én például nem egy negyedik notebookot szeretnék otthonra, hanem egy halk és hordozható ezközt, ami az otthoni számítógépes tevékenységem nagy részét lefedi. Bonyolultabb feladatokat pedig a három notebook egyikén el lehet végezni. Egyszerűen mások az egyes emberek igényei, van, akiét a készülék le tudja fedni, és van, akiét nem. Nem kell ezt túlpörögni.

floatr: Bár az irónia jó dolog, de most nem talált be. Egy darab Apple termékem nincsen, de az a véleményem, hogy egy termék nem lesz automatikusan szar attól, hogy alma logó van rajta. Félreértés ne essék: jó sem. Netezni pedig valóban nem csak kanapén vagy fotelban lehet, de nekem ott kényelmesebb (lenne).

Új hozzászólás Aktív témák