Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Másfélszeres árért kamu 7.1, a hülyének is megéri.
-
haxiboy
veterán
Vannak nagyon jó ár/érték kategóriás fülesek, a DT1990 egy ismerősöm által került hozzám, de már nem váltanék lejjebb, előtte egy Superlux HD662 evo tett nálam szolgálatot azt is nagyon szerettem pedig tényleg a nagyon olcsó kategóriába tartozik, de volt előtte az Asus illetve Razer true 5.1 és 7.1 füleseihez is szerencsém, és abszolút nem győztek meg, igaz akkoriban még a már utolsókat rúgó Akg K552 volt nekem.
Ismerős a brutál audiophile kategóriába tartozik, szerintem a fejhallgatós topikban is jelen van ott biztos tudnak ajánlani valami f@szát -
haxiboy
veterán
Értelemszerűen az alsóbb kategóriás fülesek nem fognak olyan jól szólni, az 5.1 meg 7.1 füleseknél meg leginkább csak az agyaddal hitetik el különböző effektekkel hogy térbeli a hangzás, hiába van 5-8-20 driver a fülesben ha közvetlen a füled mellett szól nagyon minimális eséllyel tudod megmondani hogy valójában melyik pozicióból érkezik a hang.
-
tibaimp
nagyúr
Nekem Kave XTD 5.1 Analog fülecsem van [link] , ami valódi 5.1, tehát benne vannak a plusz hangszórók, és ennél fogva 3 db sima jack csatlakozóval + 1 db USB csatlakozóval kell a géphez kötni. Ezért vettem külön hangkártyát is.
Sajnos nem találok olyan terméket, ami hasonló kivitelű lenne, pedig abban bíztam, hogy az új fülecsek között lesz megint ilyen
-
Amerigo57
őstag
A ROCCAT® Elo 7.1 USB fejhallgató tetszetős , igaz a frekvencia átvitele
csak 20 ~ 20000Hz , de az ára csak 60 Font , ami 23.500,- Ft.
link:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged